Sprinkle: chtějí být lepší než Angry Birds [video]

Jednoduché ovládání, skvělá grafika a bezkonkurenční hratelnost. Modří hasiči Sprinkle chtějí porazit krále mobilních her Angry Birds.

Dostali jsme exkluzivní možnost podívat se na hru Sprinkle, která se podle všech ukazatelů stane hitem mezi mobilními hráči. Vývojáři z Mediocre jsou dokonce tak sebevědomí, že si troufají i na Angry Birds, současnou mobilní hru číslo 1. Mezi lidi vtrhne Sprinkle už v příštích dnech.

Hráli jsme na Samsungu Galaxy Tab 10.1, který je s dvoujádrovým superčipem nVidia Tegra 2 typickým představitelem výkonové elity současných tabletů s Androidem. A výkon bude rozhodně potřeba. Grafika je na pohled jednoduchá, zato do detailu propracovaná, ale základním stavebním kamenem téhle hry je dokonalá fyzika. V hlavní roli je modrý hasič jakéhosi nelidského druhu, který se pomocí své autostříkačky snaží zachránit domy svých modrých soukmenovců. Začátky jsou jednoduché, ale jak už to tak bývá, překážky přibývají a obtížnost stoupá. Pohodlně se usaďte, užijte si naše preview a zaměřte se zejména na chování stříkající a valící se vody.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (39) Další článek: O2 po letech spouští webovou samoobsluhu

Témata článku: , , , , , Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Fyzika, Typický představitel, A/B, Bird, Lep,