Srovnávací test: devět véček do 5 000 Kč (přehled článků)

Siemens CFX65: další ušaté véčko - Dva nové Sony Ericssony - Srovnání všech mobilů. Stihli jste všechno? Pokud ne, je tu pro vás přehled nejúspěšnějších článků minulého týdne.

Srovnávací test: devět véček do 5 000 Kč
Líbí se vám telefony s véčkovou konstrukcí a uvažujete o koupi jednoho z nich? Nabízíme vám rozsáhlé a komplexní srovnání. Najdete v něm všechny véčkové mobily s barevným displejem, které u nás dnes seženete v cenové relaci do pěti tisíc korun.

 

Siemens CFX65: další ušaté véčko (recenze)

Véčko s trochu strohým, ale osobitým designem, dostatečnou funkční nabídkou a integrovaným VGA fotoaparátem. Takový je nový Siemens CFX65, který mimo to opět přichází s anténou integrovanou do masivního poutka.

Recenze Motorola C156 a C115: levněji už to nejde

Dvojice vánočních novinek od Motoroly nabízí sice jen základní funkce, ale překvapí nečekaně nízkou cenou. Vybírat můžete mezi odolnějším sportovním modelem s barevným displejem a jednodušší základní variantou s dlouhou výdrží.

 

Dva nové Sony Ericssony: cena a ještě jednou cena

Sony Ericsson včera představil dva nové mobilní telefony. Modely J200 a T290 budou patřit mezi nejlevnější modely. Sony Ericsson tedy nesplnil svoji hrozbu, že nejnižší kategorii mobilů ze své nabídky úplně vynechá.

 

Go, Oskarta, Twist: velký přehled předplacených služeb

Předplacenky jsou u nás velmi oblíbené, někomu vyhovuje kontrola nad útratou, jinému třeba anonymita. Abyste měli dokonalý přehled o cenách a podmínkách předplacených služeb našich operátorů, připravili jsme pro vás rozsáhlý srovnávací článek.

 

Srovnání všech mobilů: cena vzhledem k funkcím (říjen 2004)

Nenabídne levnější mobil stejné funkce jako dražší? Jaké telefony jsou nejlepší v cenové kategorii, která je pro mě dostupná? Který mobil má největší užitnou hodnotu? Odpovědi na tyto a další otázky dostanete z přehledných a aktuálních grafů.

 

Mobil v autě a Faradayova klec

Nedávno jsme na MobilManii psali o telefonování za volantem a o nebezpezpečí, které je s ním spojené. Tentokrát se na mobil v automobilu podívejme tak trochu z fyzikálního hlediska. Znáte Faradayovu klec?

 

Synchronizace, vizitky a řešení potíží u telefonů Nokia

Uživatelé telefonů Nokia Series 40 určitě znají problém s přehozením jména a příjmení, ke kterému někdy dochází při synchronizaci. S podobným zádrhelem se lze setkat i při posílání vizitek z telefonu na telefon. Proč k těmto problémům dochází, existuje nějaké řešení?

 

Kouzlo zvané DRM: proč nelze kopírovat hry a melodie
Požádal vás někdo o přeposlání zajímavé melodie třeba přes Bluetooth, vy jste to několikrát zkoušeli, ale vždy marně? Je možné, že za to mohl ochránce elektronického zboží s označením DRM.

 

Sagem myS-7: první zkušenosti s chytrým Francouzem
Sagem myS-7 je chytrý telefon postavený na platformě Windows Mobile for Smartphone 2003 Second Edition. Disponuje slotem pro paměťové karty, VGA fotoaparátem a oproti předchozím chytrým telefonům i slušnou rychlostí.

Váš názor Další článek: Víkendový kvíz: znáte Sony Ericsson a jeho telefony? (+ řešení)

Témata článku: , Siemens CFX65, Devět, Přehled, Pře, Elektronické zboží, Anonymita, Test, Srovnávač, Srovnávací test, Sportovní model