Stovky titulů s 50% slevou na Audiotéce

Audiotéka, to je více než 5700 titulů napříč různými žánry. Najdete zde sci-fi příběhy, literaturu faktu, tituly pro osobní rozvoj... Stačí se jen natáhnout a vybrat si k poslechu tu pravou audioknihu pro vás.

Celé září je nabité tituly s 50% slevou. Jsou to audioknihy, které vás přinutí zamyslet se nad fungováním světa, audioknihy, při kterých vám přejede mráz po zádech, ale i tituly, které vás zkrátka jen vytrhnou z běžného světa do světa magie a čárů.

Sága o Zaklínači

Pro všechny milovníky Zaklínače zde máme kompletní zaklínačskou pentalogii složenou z dílů Krev elfů, Čas opovržení, Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera. Tato sága je nekorunovaným králem současné fantasy tvorby, a tak je jasné, že v ní nebudou chybět magicky stvořené nestvůry, vyzvědačské intriky, zlověstné věštby, ale i láska mísící se s krutostí. Legendární autor, Andrzej Sapkowski celý děj přímo dokonale vyvrcholí v mohutném gejzíru magie a imaginace.

Na zabití

Tento psychologický thriller nám popisuje příběh úspěšného podnikatele Teda Seversona, který zbohatl na internetových startupech. Ted se nikdy nesvěřuje cizím lidem se svými problémy. Tedy... až na jednu výjimku. Odložený let do Londýna a dlouhé čekání mají za následek až příliš mnoho vypitého martini. Nebo je za tím spíše až příliš přitažlivá Lily z letištního baru? Tak či onak, Ted jí prozrazuje, že ho jeho manželka podvádí. Lily na to s kamennou tváří prohlásí, že někteří lidé si zkrátka nezaslouží žít a pokud bude chtít, pomůže mu jeho ženu zabít. A teď... už není možné couvnout.

Klepněte pro větší obrázek

Zpověď lovce ekonomik

Proč se vlastně vedou války a proč probíhají revoluce? Titul Zpověď lovce ekonomik hledá odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek. Bývalý "lovec ekonomik" John Perkins odkrývá pravdu o zákulisí současné geopolitické krize. K nástrojům hlavních aktérů patří síť falešných finančních zpráv, falšování volebních výsledků, ale i vydírání a vraždy. Ty jsou pak zdrojem nestability ve světě a antiamerických nálad. A je ještě vůbec možné, aby byl svět stabilní a klidný pro budoucí generace?

Klepněte pro větší obrázek

Myslete jednoduše

Osobní rozvoj je velmi důležitou součástí většiny z nás. Myslete jednoduše nám říká o tom, jak je možné zaujmout zákazníky, když konkurence dělá prakticky totéž, co my. Téměř každá firma dělá zbytečné chyby a síla spočívá v tom, se těmto chybám vyhnout. Tento titul je praktickou ukázkou toho, jak si můžete zjednodušit cestu k úspěchu.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: RECENZE: Samsung Galaxy Tab S7+ je špičkový tablet pro ty nejnáročnější