Super Shot: vyhrajte vytoužené zlato (+ soutěž)

Prohru českého týmu na MS 2004 můžete alespoň částečně odčinit v javové hře Super Shot. Vezměte zodpovědnost do svých rukou a vyhrajte v ledním hokeji zlato pro náš tým.

Dáme si odvetu

Asi každý Čech se v této javové hokejové hře postaví za svůj tým - učinil jsem tak ostatně i já. Soupeře si můžete vybrat hned  z celých šestnácti národních týmů, lákavou nabídkou bude zejména mužstvo USA. Tento duel jsem si zahrál hned poprvé a potěšení z „vyklepnutí“ tohoto týmu alespoň na displeji telefonu stojí za to. Pokud budete mít alespoň trochu štěstí, můžete oslavit i své malé domácí zlato.

Dvojka je na hokej málo

Hra Super Shot jako jedna z mála nabídne 3D prostředí. Se svými hráči se tedy pohybujete v prostoru, což přidává na hratelnosti. Grafika je velmi povedená a chování hráčů i samotného puku velmi realistické. Jediné, co si nevychutnáte, jsou přesilovky. I když vás totiž soupeř fauluje jak může, dvě minuty jednoduše nedostane.

Ovládání je intuitivní. Pro pohyb aktivního hráče používáte hned osm kláves: 2 a 4 pro svislý pohyb, 4 a 6 pro vertikální a dvojice kláves 1,9 a 3,7 pro diagonální pohyb po kluzišti. Pokud právě máte puk, klávesou 0 přihrajete nejbližšímu spoluhráči a klávesy *, # a 5 zajistí střelbu na branku. Má-li puk soupeř, odeberete mu ho pomocí jedné z kláves *, #, 0. Pro změnu aktivního hráče stiskněte klávesu 5.

Jednoduchá nabídka

Po spuštění hry ve hře nenajdete téměř žádné menu. Přivítá vás pěkná animace, rovnou vybíráte týmy pro hru a poté jste již katapultováni přímo do zápasu. Pokud ale v tomto okamžiku - či během vlastní hry - stisknete levou softwarovou klávesu, dostanete se do nabídky, kde naleznete všechny očekávané položky. Samozřejmostí jsou tedy tabulky výsledků, nastavení zvuků, informace o výrobci, nápověda a volby pro spuštění či opuštění hry. Navíc si můžete nastavit délku trvání jedné třetiny zápasu.

Super Shot rozhodně patří mezi lepší hry. Má však konkurenci v podobě javového hokeje Eurotel MS 2004, kde se hraje ve skupinách podle oficiálního rozlosování letošního mistrovství. Další podrobnosti...

Ve zkratce

Název hry: Super Shot
Hodnocení: 95 %
Cena: 75 Kč (www.m-game.cz)
Určeno pro mobilní telefony: Nokia 3100, 3200, 3300, 3510i, 3650, 5100, 6100, 6220, 6310i, 6610, 6800, 7210, 7250(i), 7650, 8910i

Soutěž o javové hry

Společně se serverem m-game.cz jsme připravili soutěž o sedm kupónů pro stažení hry zdarma. Může to být Alpha Wing anebo libovolná jiná javová hra z nabídky serveru m-game.cz.

Stačí odpovědět na dvě velice jednoduché otázky

Diskuze (3) Další článek: Ředitelé Eurotelu odstupují – jde o vynucené rezignace?

Témata článku: , , Nokia 3100, Letošní mistrovství, Super +, Soutěž, Pěkná animace, Aktivní hráč, Sup, Super, Šup, Shot