#Superříjen! Těšte se na příval nových smartphonů od 9 výrobců

Září si na MobilManii za poslední roky kvůli haldě světových premiér vysloužilo přezdívku Superzáří a letos to velmi nadějně vypadá i se říjnem! Vezmeme to chronologicky podle data premiéry, ale na úvod ještě přidáme jednu aktuální informaci:

OnePlus

V polovině října bude v Indii oznámen očekávaný OnePlus 6T, dvojče stávajícího Oppo R17 Pro. Výrobce se bude držet aktuální módy vykousnutých displejů, místo šeredných obřích výkrojů však výřez minimalizuje do nutného minima. AMOLED panel tak bude zdobit miniaturní „kapka“ obklopující selfie kamerku. 

6,4" AMOLED panel zabírající většinu přední strany (přes 90 %) nabídne při poměru stran 19,5:9 rozlišení 2 340 × 1 080 pix. Pod displej se dostane optická čtečka otisků prstů. Na skleněné zádi bude umístěn duální fotoaparát (16 + 20 MPx), chybět nebude samozřejmě ani logo výrobce. Spodní hrana nabídne stereoreproduktory a konektor USB-C, 3,5mm jack bude chybět. Pod kapotou bude připraven Snapdragon 845, operační paměť bude 6GB nebo 8GB, a to podle zvoleného úložiště (64, 128 nebo 256 GB). 

Pohled na renderovaný OnePlus 6T ze všech stran:

V rámci konektivity nebude chybět Bluetooth 5.0, Dual 4G VoLTE, dvoupásmová Wi-Fi nebo navigace přes GPS, GLONASS a Beidou. Baterie má nabídnout větší kapacitu, než u OnePlus 6 (3 300 mAh), přesná hodnota však není známa. Novinka půjde do prodeje s Androidem Pie a nadstavbou OxygenOS. Představení OnePlus 6T je v Indii plánováno na 17. října.

Diskuze (28) Další článek: Xiaomi Redmi Note 6 je tady! Střední třída dospěla a dostala hned 4 fotoaparáty

Témata článku: Honor, Huawei, LG, Nokia, Razer, Samsung, Xiaomi, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,