Šuškanda: copak pro nás Oskar připraví na Vánoce?

Letošní vánoční akcí Oskara budou podle našich informací opět limitované Oskarty. Na své si ale přijdou i noví zákazníci s paušálními programy, budou mít totiž k dispozici hovory zdarma.

Naše informace ještě nejsou oficiální, proto se může stát, že se přesné podmínky nakonec trochu změní.

Oskar pro povzbuzení předvánočního trhu chystá nejméně dvě akce. První z nich se týká nových zákazníků, kteří budou mít zájem o předplacenou Oskartu. Kromě běžných předplacenek si budou moci vybrat novou službu Oskarta Parta, kde budou za cenu mírně zvýšené ceny volání ve vlastní síti zvýhodněny textové a multimediální zprávy. V tabulce najdete srovnání nové služby s Oskartou a také s tzv. Flexisazbou, ke které se dostanete automaticky po provolání více než šesti set korun měsíčně s běžnou Oskartou:

Služba

Síť

Oskarta Parta

běžná Oskarta

Oskarta Flexisazba

volání

do sítě Oskar

4,20 Kč/min

3,15 Kč/min

2,10 Kč/min

 

do ostatních sítí

6,30 Kč/min

6,30 Kč/min

6,30 Kč/min

SMS

do sítě Oskar

1,05 Kč

2,10 Kč

1,05 Kč

 

do ostatních sítí

2,10 Kč

2,10 Kč

2,10 Kč

MMS

do sítě Oskar

4,99 Kč

9,98 Kč

9,98 Kč

 

do ostatních sítí

9,98 Kč

9,98 Kč

9,98 Kč

Oskarta Parta bude vhodná pro milovníky textových zpráv, kterým nebude vadit, že do vlastní sítě budou volat o korunu dráž než s běžnou Oskartou.

Chci volat zdarma: a právě teď

Noví zákazníci, kteří zvolí některý z aktuálních tarifů tzv. nové generace, dostanou pět hovorů měsíčně zdarma. Nebude záležet na jejich délce, resp. délka bude vlastnostmi sítě omezena jen šedesáti minutami, jedinou podmínkou bude volat do Oskarovy sítě. Při využívání volných hovorů bude stačit před vytáčené číslo zadat zvláštní kód. Délka, po kterou bude moci zákazník využívat hovorů zdarma, se liší podle typu paušálu, který si vybere: 3 měsíce (tarif Řekni mi), 6 měsíců (Povídej), 12 měsíců (Nezavěšuj).

Zatím přesně nevíme, jestli nabídka volných hovorů bude časově omezená, nebo jestli Oskar tuto službu bude nabízet delší dobu.

Diskuze (137) Další článek: Známe cenu Sony Ericssonu T230 nejen u Oskara

Témata článku: , , , , SUS, Oskar, Šuškanda, Pro +, Vánoce ??,