Světová premiéra: Sony Ericsson T200 a Memory Stick pro P800

Sony Ericsson představil dneska několik nových mobilních telefonů. Neznáte je, nevíte jak vypadají a co umí – tak na co čekáte, klikněte a běžte na to! T200 si bude moci koupit každý. Doplněno o obrázky

Na veletrhu CommunicAsia v Singapuru byly právě představeny čtyři novinky od Sony Ericsson; o T200 a Memory Stick pro P800 si povíme v tomto článku.

P800 a větší paměť

Očekávaný komunikátor Sony Ericsson P800 se nakonec po odezvách uživatelů, kteří kritizovali jeho malou paměť konečně  dočkali. Komunikátor bude disponovat slotem pro Memory Stick Duo. Díky většímu potenciálu, kterou nabízí přidaná paměť, přibude v komunikátoru i další funkce – dokáže přehrávat hudební skladby ve formátu Mp3. Své skladby si budete ukládat právě na zmíněnou paměťovou kartu Memory Stick. Kartu využijete i pro zálohování svých fotografických výstřelků nebo dlouhých databází.

S novým komunikátorem P800 se potkáme již ve třetím čtvrtletím roku 2002.

Sony Ericsson T200 – mobil pro všechny

Nový mobilní telefon je určen  pro nejširší populaci. Hlavními rysy jsou zábava, multimedia a internet. A samozřejmě příznivá cena.

   

Telefon bude vybaven pěticí her: Ballpop, Q, Path, Pulldown and Tennis.  Výměnné kryty si odbudou svou premiéru rovněž u tohoto mobilu. Multimedia bude reprezentovat CommuniCam, který bude standardním příslušenstvím k mobilu, S ním budete moci fotografovat třeba momentky z dovolené. Další využití nalezne v obrázkovém telefonním seznamu, kdy jednotlivým kontaktům přiřadíte fotografii. V telefonu objevíte například technologii GPRS, zprávy EMS, slovník T9 a propracovaný kalendář. S telefonem budete moci hovořit neuvěřitelných 13 hodin a v pohotovosti vám vydrží až 220 hodin.

Diskuze (22) Další článek: Novinky: Sony Ericsson T300 s barevným displejem a malinký T600

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , Sony Ericsson P800, Sony Ericsson T200, Pro +, Premiér, Stick, Son, Světová premiéra, Svět, Mem, Eri, Premier, Pře