T-Mobile: Hip Hopové koncerty v mobilu zcela zdarma

T-Mobile je partnerem dobře známého Hip Hop Kempu, který se již příští víkend (od 24. do 26. srpna) uskuteční ve Festival Parku v Hradci Králové. Operátor však není pouze pasivním sponzorem, který v areálu vyvěsí své reklamy, ale do festivalového dění se aktivně zapojí. Čtenáře MobilManie by mohla zaujmout možnost zcela zdarma (neplatí se ani přenesená data) sledovat vybrané koncerty přímo v mobilním telefonu.

Dále už tisková zpráva T-Mobile:


Již jen týden zbývá do startu poslední velké hip hopové akce letošního léta. Od 24. do 26. srpna bude Festival Park v Hradci Králové hostit dobře známý Hip Hop Kemp. Hlavními hvězdami budou Redman, Heltah Skeltah, Dilated People či MOP. Kromě jejich vystoupení se mohou návštěvníci těšit také na speciální t-music zone či v Česku unikátní videostreaming zdarma přímo z Hip Hop Kempu.

Hip Hop Kemp otevře příští pátek již pošesté své brány. Kromě velkých zahraničních jmen bude patřit stage i elitním postavám české a slovenské urban culture jako například PSH, Kontrafakt, Indy&Wich či Pio Squad.

Pro fanoušky hip hopu je kromě bohatého hudebního programu přichystána i celá řada doprovodných vychytávek. Za zmínku stojí Jezerní bar – občerstvovací stanice uprostřed jezera či písečná pláž pro několik stovek lidí. Všichni příznivci hip hopu by rozhodně neměli opomenout t-music zone.

Hip Hop Kemp přímo v mobilu

Pro ty, jež se do Hradce Králové nedostanou, přichystal T-Mobile zdarma vysílání vystoupení vybraných interpretů a kapel. Díky spolupráci se společností U-Turn bude možné prostřednictvím služby Videozóna (videostreaming) sledovat dění na Hip Hop Kempu jak na internetu – www.t-music.cz/festivaly - tak v mobilních telefonech.

Přenos na webu či v mobilu je zcela zdarma, v případě sledování v telefonu neplatí zákazník ani za přenos streamovaných dat.

t-music zone

V t-music zone budou moci hosté „ochutnat“ bezplatný Internet 4G od T-Mobile,v dobíjecím koutku doplnit energii baterkám svých mobilů či zakoupit dobíjecí kupóny pro předplacené Twist karty. Chybět nebude ani zástupce zákaznického centra a vyškolené hostesky, které návštěvníkům vysvětlí nové tarifní zvýhodnění Girls Talk či tarif BAV SE. Festivaloví fanoušci mají dále možnost dozvědět se víc o www.stage.cz a t-music PLAY!. Každý příchozí získá jako dárek tolik oblíbenou karimatku, která se na fesťáku opravdu hodí. Navíc v sobotu i v neděli předvede svou BMX show Kamil Feifer. Nachystány budou také stolní fotbálky. V t-music zone nebude chybět speciální Sticker wall a sety známých DJs.

V t-music zone budou hrát:

pátek 24. 8. 2007
16:00-18:00 DJ Bart (Maxipervers Most)
18:00-20:00 DJ Flux (Southside Redneck´s)

sobota 25 .8. 2007
16:00-18:00 DJ Kwé (FX Bounce! Praha)
18:00-20:00 DJ Rawal (Funky Doggz Squad)

neděle 26. 8. 2007
16:00-18:00 DJ Noir (War Trak Posse)
18:00-20:00 DJ Jorgos (War Trak Posse)

Diskuze (15) Další článek: Raketový start portálu Bav se

Témata článku: , , , MOBI, Žďár, Mobil, Sticker, T Mobil, Příští pátek, Případ sledování, T - Mobil, Unikátní video, Koncert