T-Mobile má novou akci: hodinové hovory za 9,90 Kč

Tisková zpráva

Vánoční nadílka nekončí u T-Mobile ani po Novém roce. I po Vánocích mohou všichni zákazníci tuzemské mobilní jedničky volat svým blízkým bez starostí, na kolik přijdou jejich peněženku dlouhé hovory. Od 5. ledna budou totiž volání v síti T-Mobile účtována za speciální zvýhodněnou cenu, která přeje především dlouhým hovorům. Pokud zákazník zadá před vytáčeným číslem speciální kód, přijde jej například hodinový telefonát v rámci sítě T-Mobile jen na 9,90 Kč bez DPH (11,78 Kč včetně DPH). Nabídka platí až do konce února a využít ji mohou tarifní i Twist zákazníci.

Všichni klienti T-Mobile tak mají od 5. ledna na výběr, kolik zaplatí za svá volání. Pokud plánují dlouhý hovor a chtějí na něm ušetřit, mají jedinečnou možnost. Před zadáním telefonního čísla u hovoru postačí uvést předčíslí *7330. Tedy volání na číslo 603 123 456 by mělo být vytáčeno: *7330 603 123 456. Hovory s předvolbou *7330 nejsou započítávány do volných minut, které může každý využít například pro kratší volání.

Všechny hovory, kterým bude předcházet zadání kódu a zároveň budou uskutečněny v síti T-Mobile, pak budou účtovány jednotnou cenou 9,90 Kč bez DPH (11,78 Kč s DPH). Desetiminutový, stejně jako hodinový telefonát, tak přijde na stejnou částku. Například u hodinového volání zaplatí zákazník za jednu minutu necelých 20 haléřů včetně DPH. Pokud ale volající předčíslí nezadá, bude hovor účtován podle standardního ceníku jeho tarifu nebo předplacené karty.

Úspora je u dlouhých telefonátů proti běžným ceníkům výrazná – 10minutové volání s cenovým zvýhodněním pro dlouhé hovory přijde na zmiňovaných 11,78 Kč. Za stejně dlouhý telefonát s předplacenou kartou Twist Standard zaplatí zákazník 57 Kč ve špičce a například s tarifem T 600 HIT 28,60 Kč (všechny ceny včetně DPH).

Speciální účtování není nutné nijak aktivovat. O tom, kdy bude použito, rozhoduje sám zákazník zadáním předčíslí. Využití přitom není nijak časově omezeno – platí nejen o víkendech, ale i v pracovních dnech, 24 hodin denně, a to až do konce února. Služba je dostupná pro všechny tarifní zákazníky bez ohledu na zvolený tarif, i pro uživatele předplacených karet Twist.

Pro uživatele Privátní podnikové sítě a Privátní sítě platí při využití nabídky speciální podmínky a jiné způsoby vytáčení, které jsou popsány na internetové adrese www.t-mobile.cz/dlouhavolani.

Diskuze (87) Další článek: Nepřehlédněte: recenze Sony Ericsson W900i a Siemens CF110

Témata článku: T Mobil, Hovor, Mobil, T - Mobil, MOBI, Běžný ceník, Mobil m, Hod, Nov