T-Mobile má novou předplacenku. Za mobilní data zaplatíte maximálně 10 Kč denně

T-Mobile nabízí limitovanou edici Twist karty „Plaťte jen za data, která spořádáte“. Uživatel s ní nemusí dopředu kupovat datové balíčky, opravdu zaplatí pouze za to, co využije. 1 MB stojí 1 Kč, ale denní strop je 10 Kč, za které může prosurfovat 100 MB. Na kartě je vše nastavené a není potřeba nic aktivovat. Nová Twistka stojí 200 Kč a obsahuje kredit ve stejné výši.

Tyto parametry předurčují kartu k občasnému připojování bez sledování videa a jiných datově náročných aplikací. Skvěle se zde projevuje klasická vlastnost předplacené karty – kontrola nad náklady. V den, kdy se nepřipojíte, neplatíte nic.

K nové kartě dostanete 4 týdny neomezeného volání do sítě T-Mobile, později stejná výhoda přijde na 149 Kč za 4 týdny. Ale pozor, balíček je aktivovaný, takže pokud jej po zkušební době nechcete, musíte aktivně odeslat odesláním bezplatné SMS ve tvaru VOLANI4TYDNY D na číslo 4603.

Aktualizováno: Při vyčerpání 100 MB dat T-Mobile zákazníka upozorní SMS zprávou a internet se ten den zastaví, k jeho obnově dojde o půlnoci. Pokud by zákazník chtěl datovat dál, může přejít na některý ze standardních datových balíčků (od 400 MB po 4 GB, viz galerie).

Více na t-mobile.cz/twist.

Diskuze (48) Další článek: UFS 3.0 míří na trh. Co to je, a proč by vás to mělo zajímat

Témata článku: , , , , , , , T - Mobil, MOBI, Maximum, Pře, Twistka, Data, Twist karta, Předplacenka, T Mobil