T-Mobile nabízí o prázdninách Chytré auto za 1 Kč. I těm, kdo u něj nemají jiné služby

T-Mobile se o prázdninách a tedy i v období letních dovolených rozhodl opět trochu zviditelnit svoji službu Chytré auto. Ta pomocí malé krabičky do OBD konektoru udělá částečně chytré vozidlo i z aut, které nemají tyto funkce integrovány přímo v rámci palubního systému.

Klepněte pro větší obrázek

Zmiňovanou krabičku lze od 1. června až do 31. srpna 2019 zakoupit za zvýhodněnou cenu 1 Kč. Nabídka platí jak pro stávající zákazníky T-Mobile, tak i nové zájemce, kteří u operátora nemají žádnou jinou službu. Standardní cena je 3 999 Kč. Nákup krabičky je samozřejmě podmíněn aktivací tarifu – na výběr jsou dva lišící se objemem dat – Chytré auto WiFi Standard přináší datový limit 5 GB za 249 Kč měsíčně, verze WiFi Premium s limitem 20 GB za 499 Kč za měsíc. V jeden moment může být na WiFi v autě připojeno až pět mobilních přístrojů současně.

Chytré auto lze díky regulaci evropského roamingu bez překážet používat i v zahraničí v zemích EU. Služba uchovává celou řadu informací, jako je poloha vozu, stav baterie, orientační diagnostika poruch, upozornění na odtah, otřesy, vyjmutí zařízení nebo výjezd z vyznačené oblasti a další. Zařízení uživateli posílá informace o voze do aplikace v telefonu a k dispozici mu jsou také na webu. Pro uživatele paušálu nebo předplacené karty T-Mobilu jsou v ceně zároveň i základní asistenční služby.

Jak funguje služba Chytré auto od T-Mobilu:

Diskuze (3) Další článek: Xperia 1 zatím nepomohla. Sony prodalo nejméně smartphonů za posledních 9 let

Témata článku: , , , , , , , , , T - Mobil, Dovolená, MOBI, Prázdniny, Chytré, Jin, Wifi premium, Krabička, T Mobil