T-Mobile nabízí prapodivné hry

Graficky pěkně zpracované Java hry ukrývají jisté nepříjemnosti. Pokud jste závislí na výši dosaženého skóre, raději si přečtěte článek, abyste zbytečně nestrávili bezesné noci.

T-Mobile již nějakou dobu nabízí na stránkách T-Zones  spoustu Java her. Nabídka je opravdu slušná a slušné jsou i peníze, za které si hry můžete stáhnout. Jak správně předpokládáte, za vynaložené peníze očekáváte kvalitní a profesionální zpracování. Přestože se grafické stránce her nedá nic vytknout – nevoli uživatelů vyvolávají pravidla her, počítání skóre a další „maličkosti“.

Zde vám předložíme stručný názor, který nám zaslal čtenář Lukáš Válka. 

V posledním čísle časopisu Mobility jsem četl článek o placených hrách od T-mobile. Já s nimi mám ovšem zkušenost poměrně zápornou - vzhledem k tomu, že se jedná o placenou záležitost, očekával bych mnohem více. Jak to vidím já?

Carting – u hry se skóre záhadným způsobem počítá dozadu. To znamená, že pokud se snažíte všechny životy ztratit hned na počátku, máte větší skóre než ten, který se snaží dojet co nejdál. Tzv. síň slávy se tím pádem stává spíše síní největších salátů.


Leap of faith – ve hře se nedá pokračovat ze čtvrté úrovně, protože to logicky nejde. Vzhledem k tomu, že ostatní úrovně jsou prozměnu dost lehké, zadrhnete se zde poměrně brzo.


Balloon Park – hra trpí tím, že pokud necháte balónem praštit bez sebemenšího zásahu hráče, máte opět větší skóre, než pokud se snažíte přistát a spotřebujete nějaké množství plynu.


Amazing maze - jakmile uděláte chybný tah a buldozer si zablokujete, že už nejde nic dělat, hra se neukončí a tím pádem se nedostanete ani ke svému skóre.

Nepopírám, že hry jsou většinou pěkně provedené a mnoho je jich opravdu dobrých. Je možné, že je chyba někde na mé straně, ale nevím o žádné. Hry jsem jednoduše stáhl podle návodu přes WAP do Siemense MT50.

Příspěvek čtenáře byl redakčně upraven.

Diskuze: Jaké máte vy zkušenosti s regulérností Java her, které nabízí T-Mobile? Opravdu je v nich tolik chyb?

Diskuze (15) Další článek: T-Mobile: vyjádření k chybné odpovědi v soutěži o Smart

Témata článku: , , , T Mobil, Mobil, T - Mobil, MOBI