T-Mobile opisuje od konkurence, nabídne NEJ Nonstop

Dnešní den je vskutku naplněn novinkami z kuchyně růžového operátora. Krom rozšíření služeb internetového připojení a zvýhodněného volání do vlastní sítě si pro své zákazníky přichystal T-Mobile ještě jednu novinku. Jedná se neomezené volání a SMSkování na jedno číslo ve vlastní síti za měsíční poplatek - NEJ Nonstop. Ten činí pro tarifní zákazníky 178,50 Kč měsíčně, přičemž aktivace je zdarma, stačí odeslat SMS ve tvaru NEJ A_tel. číslo v národním formátu (bez předvolby +420) na číslo 4603.

Nebo je možné službu aktivovat on-line prostřednictvím Můj T-Mobile, či zavoláním na bezplatné číslo 4603. Změna zvoleného čísla je možná prostřednictvím stejných kanálů za poplatek 113,05 Kč. Zvýhodnění je možné aktivovat ke všem aktuálně nabízeným tarifním programům s měsíčním vyúčtováním s výjimkou internetových tarifů a tarifu T1. Obdobnou službu budou mít od 5. září 2007 k dispozici také zákazníci využívající předplacenou kartu Twist a to za cenu 49 Kč týdně.

Jak jste si možná povšimli, tentokrát se T-Mobile inspiroval u jednoho ze svých konkurentů. Vodafone tuto službu nabízí svým paušálním zákazníkům s vybranými tarify pod názvem Program kamarádi. Výhodou oproti T-Mobilu je možnost zvolit i číslo pevné telefonní linky a do skupiny kamarádů zařadit až 4 čísla ve vlastní síti. V neprospěch Vodafonu zase hovoří nemožnost využívat službu s předplacenou kartou.

Diskuze (17) Další článek: Vodafone nabízí balíček pro školáky

Témata článku: , , Konkurence, Bezplatné číslo, T Mobil, T - Mobil, MOBI, Mobil