T-Mobile Renta: co by vás mohlo zajímat

Společnosti Sazka, TV Nova a T-Mobile na dnešní tiskové konferenci představily novou loterii s názvem T-Mobile Renta. O kousek níže v článku je kompletní tisková zpráva a další informace najdete na stránkách Sazky. Na MobilManii nebudeme loterii nijak zvlášť rozebírat, je to zcela mimo naše zaměření.

Ovšem až na jedinou věc. Ke každému losu, který má hodnotu 30 Kč, dostanete automaticky poukázku na bonus. Když si během následujících pětatřiceti dnů dobijete prostřednictvím terminálu Sazky kredit na své předplacence Twist nejméně čtyřmi sty korunami a zároveň předložíte poukázku, získáte 30 Kč kreditu navíc - los tak budete mít vlastně zadarmo. Bonusy ale nelze sčítat, při jednom dobití nikdy nedostanete víc než třicet korun navíc.


Plné znění tiskové zprávy

Praha, 16. září 2003 – SAZKA, a.s., ve spolupráci s Ministerstvem kultury ČR, T-Mobile a TV Nova, uvádí v těchto dnech na trh novou loterii s televizní prezentací pod názvem T-Mobile RENTA. O podobě tohoto nového a svým pojetím zcela netradičního loterijního projektu společně informovali na dnešní tiskové konferenci ministr kultury Pavel Dostál, předseda představenstva a generální ředitel SAZKA, a.s., JUDr. Aleš Hušák, člen představenstva a generální ředitel T-Mobile Czech Republic, a.s., dipl. Ing. Roland Mahler, člen představenstva NOVA Holding a generální ředitel CET 21, spol.s r.o., Ing. Petr Dvořák a ředitel divize her a sázek SAZKA, a.s., Ing. Josef Tupý.

T-Mobile RENTA je okamžitá loterie stíracích losů se stejnojmenným televizním pořadem na TV NOVA. Los, jehož cena je 30 Kč, lze již v průběhu tohoto týdne zakoupit na sběrnách SAZKY a na poštách s on line terminálem, označených Zlatou rybkou.

Jak uvedl ministr kultury Pavel Dostál, část odvodu z výtěžku z okamžité loterie stíracích losů T-Mobile RENTA bude použita v souladu s povolením Ministerstva financí ČR také na veřejně prospěšné účely v oblasti kultury, konkrétně na rekonstrukce a údržbu významných kulturních a historických památek. Tyto památky jsou chráněny státem, jako nedílná součást kulturního dědictví lidu, svědectví jeho dějin a tvoří nenahraditelné bohatství. O užití finančních prostředků z odvodu výtěžku loterie T-Mobile RENTA bude rozhodovat komise, do které budou jmenováni dva zástupci Ministerstva financí ČR, dva zástupci Ministerstva kultury ČR a jeden zástupce SAZKA, a.s. Ministerstvo kultury bude předkládat komisi konkrétní návrhy památkově chráněných objektů, které by měly finanční příspěvek z výtěžku hry T-Mobile RENTA obdržet, a rovněž zajistí dohled nad tím, zda byly poskytnuté finanční prostředky účelně vynaloženy a zda rekonstrukce a opravy probíhají v souladu se zákonem č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů, který stanoví podmínky a povinnosti při užívání, péči, obnově a jiném nakládání s památkami a jejich okolím.
Televizní pořad T-Mobile RENTA bude poprvé vysílán na TV NOVA v neděli 21.9.2003 v 19,20 hodin, a dále pak pravidelně s týdenní periodicitou. Moderátorem pořadu bude zkušený Vladimír Čech, patřící mezi nejoblíbenější tváře televize NOVA. V televizní show T-Mobile RENTA bude mít k ruce půvabnou asistentku Kateřinu Vogtovou, která byla pro pořad vybrána díky účasti v „Konkursu na úsměv“ – reklamní kampani na podporu hry Šťastných 10.

Los T-Mobile RENTA nabízí tři druhy výher: okamžité výhry od 30 Kč do 100.000 Kč, možnou účast ve dvou telefonních hrách s názvy „Kufřík“ (výhry od 50.000 Kč do 200.000 Kč) a „Trezor“ (výhry od 100.000 Kč do 400.000 Kč) v rámci televizního pořadu, a konečně možnost účastnit se finálového natáčení hry RENTA, která je vyvrcholením televizní show, a ve které pokaždé jeden výherce získá pravidelný měsíční příjem , tzv. rentu, ve výši a na období, které si sám vylosuje. Finanční částky se pohybují v rozmezí od 15.000 Kč až do 100.000 Kč měsíčně, nejkratší doba je 1 rok a nejdelší 10 let. Svou výhru bude výherce moci čerpat pomocí speciální platební karty v bankomatech České spořitelny po celém území České republiky.

Navíc každý zákazník při nákupu losu T-Mobile RENTA automaticky obdrží poukázku na bonus ve výši 30 Kč (tj. v plné ceně losu), kterým lze navýšit kredit na kartě TWIST při dobití ve výši 400 Kč a více prostřednictvím on line terminálu SAZKA. Bonus lze uplatnit do 35 dní, a to pouze jeden při daném dobití. Pokud jej zákazníci využijí, mohou mít tedy los zcela „zdarma“.

Diskuze (20) Další článek: Tip: jak ušetřit za Oskarovo MMS Studio

Témata článku: MOBI, Vaš, Nejkratší doba, Mobil, Stírací los, Nedílná součást, T - Mobil, T Mobil