T-Mobile: Surf+ na 3 měsíce zdarma

Pokud si pořídíte nový paušální tarif u T-Mobilu nebo si prodloužíte stávající smlouvu se závazkem na 2 roky a vyberete si k tomu mobilní telefon Nokia 6300, Nokia 6131 či Nokia E50, získáte bezplatné paušály k datovému tarifu a dárek v podobě paměťové karty.

Nabídku lze využít ve dvou variantách. Pokud si k dvouleté smlouvě vyberete mobil Nokia 6300 nebo Nokia 6131, získáte na 3 měsíce bezplatné využívání datového tarifu Surf+ při jeho podmíněném využívání na 12 měsíců a také paměťovou kartu typu MicroSD značky Kingstone o velikosti 1 GB.

S internetovým zvýhodněním Surf+ získáte za 118 Kč měsíčně neomezený přístup k internetu, s aplikací web'n'walk light (operátor ji poskytuje zdarma, více informací najdete zde) i na WAP t-zones. Navíc jeden volný MB pro ostatní WAP. Dárek v podobě paměťové karty vám ušetří přibližně tři stokoruny.

Druhá možnost nabídky spočívá v tom, že si ke smlouvě zvolíte telefon Nokia E50 s ročním závazkem datového tarifu Surf&Mail, získáte tak paušál k tomuto datovému tarifu na 3 měsíce zdarma a také dárek, který je rovněž v podobě gigabajtové paměťové karty.

Aktivaci můžete provést pomocí bezplatné zákaznické linky 800737373, značkových prodejen či přes internetový obchod T-Mobile. Nabídka platí od 15. června do 30. září nebo do vyčerpání zásob, podrobné podmínky nabídky čtěte zde.

Diskuze (3) Další článek: Samsung patentoval USB anténu

Témata článku: , , , Nokia 6131, Nokia 6300, Nokia E50-1, Nokia E50-2, T Mobil, MOBI, Žďár, T - Mobil, Meš, Surf, Mobil, Měsíc