T-Mobile uvádí nový typ SIM karty M2M a speciální M2M Twistku

Se začátkem října T-Mobile přinesl na český trh nový typ odolné M2M (Machine-to-Machine) SIM karty. Nabídku rozšíří předplacený tarif M2M Twist, který je vhodný například pro hlídání rekreačních objektů. 

M2M SIM je v porovnání s klasickou SIM výrazně menší. Je určen speciálně pro partnerská řešení, není vhodný pro použití v telefonu. Kromě rozměrů se odlišuje i větší odolností vůči vnějším vlivům, ať už jde o nárazy, působení tepla, vlhkosti či mechanické namáhání. Je tak ideální například pro zařízení v automobilech, kde je schopná „přežít“ i autonehodu. 

Klepněte pro větší obrázek
Běžná SIM a M2M SIM T-Mobile

Další novinkou je předplacený tarif M2M Twist který doplňuje trojici klasických paušálů M2M Mini, M2M
a M2M Premium. Předplacenku jistě ocení, zvlášť nyní před příchodem zimy, majitelé řešení pro dálkové ovládání topení, hlídání chat, chalup, ale i čtyřnohých miláčků či vozidel. Za 29 korun měsíčně získá zákazník 1 MB volných dat, 3 SMS do všech sítí a 3 MMS do sítě T-Mobile. Kromě toho umí tato Twistka sama poslat svému majiteli SMS nebo e-mail o nízkému stavu či vypršení kreditu. Nemůže se tak stát, že by dohled nad chatou ohrozil nedostatek financí na SIM kartě. Tarifní zákazníci ji mohou, stejně jako ostatní předplacené karty, pohodlně dobíjet přímo ze svého Vyúčtování služeb.


Partnerský program T-Mobile funguje již od roku 2002. V současnosti je do něj zapojeno přes 50 firem, které nabízejí více než 100 produktů a služeb, které využívají GSM/3G síť T-Mobile. Řešení se soustřeďují na lokalizaci osob, zvířat, zabezpečení objektů a vozidel, mobilní či vzdálený sběr dat, SMS aplikace, elektronické zdravotnictví (eHealth) či vzdálený přístup do kanceláře.

Více informací na t-mobile.cz/partnership.

Diskuze (12) Další článek: Máte připojení od O2? Vaše e-maily se mohou ztrácet (oživeno)

Témata článku: , , , , , Special, Speciál, Zabezpečení objektů, T Mobil, Nov, SIM kart, UVA, Twistka, Typ, Nový typ, Mobil, Partners Program, MOBI, T - Mobil, Karta