T-Mobile: v mobilech letí Kámasútra a lesbičky

Omlouváme se, technické problémy zapříčinily vymazání této bleskovky krátce po jejím včerejším vydání. Zprávu proto uvádíme znovu.

Téměř 1 % zákazníků T-Mobile se touží seznámit prostřednictvím WAPového portálu t-zones. Každý třítisící zákazník přitom 3× až 4× do měsíce vyhledává prostřednictvím svého mobilu nejbližší erotický klub. „Virtuální“ erotické služby na portálu t-zones přitom měsíčně využije téměř 1 % zákazníků T-Mobile. Velice populární jsou však také SMS služby jako jsou erotické vtipy či tipy z Kámasútry. V těsném závěsu jsou pak MMS erotické kanály poskytující i obrazový doprovod.

Erotika patří v internetovém prostředí jednoznačně mezi nejžádanější témata. Zájem o ni radikálně zvýšily moderní mobilní telefony s velkými barevnými displeji a podporou EDGE. Největší boom přitom zaznamenávají erotická videa,“ říká Michal Němec, ředitel služeb obsahu a mobilního portálu.

Průzkum také ukázal, že třetina zájemců o MMS Info s erotickou tématikou odebírá tyto MMS pravidelně. Nejpopulárnějšími MMS kanály jsou přitom Kámasútra následovaná hvězdami erotiky a obrázky s lesbickou tématikou. Neměnný žebříček popularity uzavírají erotické příběhy. Na t-zones pak u návštěvníků jednoznačně vede soft erotika s tradiční tématikou jako jsou blondýnky, brunetky či lesbičky. U Downloads s převahou vítězí obsah od časopisu Penthouse a hvězdy erotiky. Překvapivě dobré umístění si na bronzové příčce získala animovaná erotika, která předstihla i oblíbené blondýnky a brunetky.

Mezi velice oblíbené pak patří erotické soutěže na portálu t-zones, kterým jednoznačně kraluje soutěž letní. Ta v loňském roce přilákala na 20 000 návštěvníků. Letošní soutěže nazvané Playboy Bikiny 2006 se účastní 12 vybraných modelek, z nichž každá představí celkem 5 setů plavek. Soutěž o nejkrásnější dívku Playboy Bikiny 2006 probíhá od 1. 7. 2006 do 31. 8. 2006. Během celého léta se navíc konají celkem čtyři doprovodné soutěže o nejkrásnější poprsí (3. – 16. 7.), o nejvíce sexy zadeček (17. – 30. 7.), nejlepší video (31. 7. – 13. 8.) a nejsvůdnější nohy (14. – 27. 8.), a několik kvizů. Hlasující návštěvníci stránek soutěže přitom mohou vyhrát zajímavé ceny jako jsou večer v pánském klubu pro dva, předplatné časopisu Playboy, či VIP vstupenka na prosincovou party časopisu Playboy. Hru najdou všichni soutěžící od 1. července na WAPových t-zones v sekci Aktuálně/Novinky nebo pokud vloží adresu wap.bikiny.cz do svého wapového prohlížeče. Informace o soutěži jsou rovněž k dispozici na www.t-zones.cz/bikiny.

Diskuze (2) Další článek: Benq-Siemens má novou internetovou adresu

Témata článku: Kama, Mobil l, Nejlepší video, T Mobil, Les, T - Mobil, Mobil, MOBI, Let