T-Mobile Vairy Text: QWERTY za bezkonkurenční cenu

Prostorná QWERTY, slušný displej, ICQ, Facebook, MP3, rádio a hlavně cena 2 099 Kč. Potřebujete vědět více? T-Mobile Vairy Text.

Od dnešního dne najdou zákazníci ve značkových prodejnách nový telefon T-Mobile Vairy Text (čti vejry). Jedná se o první přístroj s plnohodnotnou QWERTY klávesnicí v nízké cenové kategorii. Základní cena činí 2 099 korun, s některým s tarifů jej lze pořídit již od 1 Kč. Telefon pro „magentového operátora“ vyrábí francouzský Alcatel, který jej vyrábí v Číně a sám prodává pod označením OT-800.

T-Mobile Vairy Text je díky své hardwarové výbavě určen především pro vášnivé pisálky, ať už budou psát textové zprávy, chatovat přes IM, datlovat e-maily či přistupovat k sociálním sítím. Přímo v telefonu je připraven přístup k ICQ a Facebooku, stejně jako k mobilnímu e-mailu a internetu (web'n'walk). Telefon disponuje dnes již nezbytnou multimediální výbavou jako je MP3 a video přehrávač, o bližších parametrech se T-Mobile bohužel nerozepsal. Ve výbavě je také 2Mpx fotoaparát (který zvládne QVGA video), či FM rádio s RDS.

Vzhledem k nízké ceně není překvapením, že telefon datuje pouze přes GPRS a EDGE. Osobně to ale nepovažuji za zásadní nevýhodu, T-Mobile 3G teprve buduje a na textovou komunikaci tyto technologie postačí. Displej má rozlišení QVGA (320 × 240 bodů) a úhlopříčku 2,2". Vnitřní paměť je pouhých 20 MB a maximální podporovaná kapacita paměťových karet je pouze 4 GB.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
T-Mobile Vairy Text

Telefon atraktivní především svou cenou T-Mobile navíc osladí dvěma měsíci internetu zdarma. Každý zákazník, který uzavře novou smlouvu na dobu určitou nebo prodlouží svůj stávající kontrakt a vybere si k tomu T-Mobile Vairy Text, dostane jako bonus internetový balíček Surf+ na dva měsíce zadarmo. Nabídku mohou využít i stávající uživatelé tohoto zvýhodnění, stačí jen prodloužit svou smlouvu a pořídit tuto telefonní novinku. Po uplynutí stanovené doby je balíček Surf+ automaticky deaktivován. Zákazník si jej můžu znovu objednat například pomocí SMS ve tvaru GPRS A SRF odeslané na telefonní číslo 4603. Případně může zájemce zvolit balíček Surf&Mail+, který zahrnuje kromě surfování po internetu i emailový provoz.

T-Mobile Vairy Text
T-Mobile Vairy TextTelefon s původem ve Francii, kde sídlí jeho výrobce Alcatel, který ho prodává pod názvem OT-800. Vyrábí se ale v Číně ve spolupráci s TCL Communication a u nás ho prodává T-Mobile. Mobil nabízí široký QVGA displej a QWERTY klávesnici.rozměry a hmotnost: 106 × 59 × 14 mm, 103 g
displej: 2,4'', aktivní TFT, 320 × 240, 262 tisíc barev
sítě a data: GSM (900/1 800/1 900 MHz), GPRS (třída 10), EDGE (třída 10)
konekt.: USB, Bluetooth (A2DP)
paměť: 20 MB, microSDHC
baterie: 850 mAh
hudba: přehrávač hudby, rádio
fotoaparát: 2MPx (1 600 × 1 200), video
44%
hardware
N/A*
software
katalog
cena: 2 099 Kč

Diskuze (24) Další článek: Droid v prodejích překonal iPhone, Nexus stále netáhne

Témata článku: , , , T-Mobile Vairy Text, TCL Communication, MOBI, T Mobil, Text, Podporovaná kapacita, T - Mobil, Mobil