T-Mobile zdražil tarify pro studenty. Nabídne jim ale více dat

T-Mobile po spuštění nové generace tarifů přichází i s upravenou nabídkou pro studenty a mladé lidi do 27 let. Od 28. listopadu 2019 budou v nabídce tarify Student a Student Data s upravenými parametry. Špatnou zprávou je, že tarify zdražují, dobrou, že nabídnou více dat. Ti nejspořivější ale budou muset minimálně 26 Kč připlatit.

S tarifem Student získá zákazník 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 Kč měsíčně. Oproti stávající verzi zaplatí o 26 Kč víc, ale získá navrch 4 GB. Vyšší tarif Student Data zdražuje o 76 Kč na 575 Kč, místo dosavadních 10 GB ale poskytne objem 16 GB dat a k tomu 100 volných minut i SMS do všech sítí.

Oba tarify lze zařadit do rodinného řešení Magenta 1. K uzavření smlouvy stačí předložit doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny. Operátor nevyžaduje ISIC kartu. U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

Diskuze (19) Další článek: Rusko zakáže prodej smartphonů bez ruského softwaru

Témata článku: , , , , Uzavření smlouvy, MOBI, GB data, Pro +, Student Data, T Mobil, T - Mobil, Tarif, Vice, Studenti, Data