T-Mobile zlevnil roční datový balíček pro Twist. Předplacenkáři nyní ušetří polovinu

T-Mobile přichází se zvýhodněným ročním datovým balíčkem pro zákazníky předplacených karet Twist. Ti si od června mohou pořídit cenově zvýhodněný datový balíček Twist internet na rok za sníženou cenu 499 Kč. Běžně stál tento balíček dvojnásobek.

Součástí balíčku je 6 GB dat rozporcovaných do 500 MB na každý měsíc po dobu jednoho roku. Balíček je primárně určen jako řešení rodiče, kteří nemusí každý měsíc pořizovat data pro své děti a zároveň nebude hrozit, že dítě vyčerpá všechna data najednou. Další cílovou skupinou jsou podle operátora senioři.

Pokud by se stalo, že zákazník data z 30denní porce 500 MB vyčerpá dříve, může si jednorázově svůj datový limit navýšit. Vybrat si může z nabídky nových datových dokupů s platností 30 dní, která operátor spustil minulý týden. Dokup dat nijak neovlivňuje fungování ročního balíčku. 

Balíček si zákazníci mohou aktivovat od června přes aplikaci Můj T-Mobile, prostřednictvím SMS kódu IROK A zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru
T-Mobile nebo na prodejnách operátora. Nabídka platí do 31. prosince 2019.

Diskuze (18) Další článek: Honor znovu otevře prodejní stánek na Chodově. Pro zákazníky připravil lákavé slevy

Témata článku: , , , , , , , Operátor, Data, T Mobil, Datový balíček, Pro +, MOBI, T - Mobil, Zákaznické centrum, Porce, Pře, Balíček, Internet