t-music: Snoop Dogg poprvé v Česku + soutěž o 50 lístků

t-music doplňuje chystanou letní porci hip hopu o gurmánskou delikatesu. V červenci se totiž mohou příznivci tohoto, stále populárnějšího žánru vypravit na koncert megastar rapové scény Snoop Dogga. V rámci svého evropského turné totiž zavítá 11. července také do Sazka Arény. A díky t-music mohou být jeho fanoušci při tom.

Známý rebel, vlastním jménem Cordozar Calvin Broadus Jr. je hvězdou nejen hip hopové a rapové hudby, ale také hercem, který účinkoval v mnoha celovečerních filmech a televizních pořadech. Snoop Dogg nastartoval svoji kariéru v roce 1993 vydáním debutového alba „Doggystyle“, které si koupilo více než 1,5 milionů posluchačů. Od té doby se stal jednou z nejvýznamnějších postav hudební historie, což dokazuje i jeho osminásobná nominace na ceny Grammy. Za svou téměř patnáctiletou kariéru dokázal prodat téměř devatenáct milionů alb a jako jeden z mála dokonce vyhrál cenu Best Rap!

S t-music mohou milovníci hip hopu zažít velkolepou show na vlastní kůži. Prvního července totiž startuje na www.t-music.cz soutěž o padesát lístků na koncert Snoop Dogga. Získat vstupenky nebude nic obtížného, bude stačit jen prokázat trochu umělecké invence. Od prvního července sledujte portál t-music.cz.

Váš názor Další článek: Body z webu přímo do Garminu

Témata článku: , , Soutěž, Snoop Dogg, Pop, Grammy