Tajné Samsungy, jaké jsme ještě neviděli (přehled bleskovek)

Brutální zlevnění Sony Ericssonu K700 - Oskar a telefony v lednu: velké slevy - T-Mobile a nové výhodné balíčky Hit. Stihli jste v prvním letošním týdnu postřehnout všechny novinky? Může vám pomoci přehled nejúspěšnějších bleskovek.

Tajné Samsungy, jaké jsme ještě neviděli
Do diskusního fóra na serveru Mobile-Review kdosi vložil obrázky z prezentace mobilních telefonů Samsung. Jsou na nich mobily pro sítě GSM, jaké jsme až na výjimky ještě neviděli. Samozřejmě ale nemáme žádnou záruku, jestli se telefony objeví, kdy a jaké budou – nevíme, jestli si třeba jen někdo nedělá legraci.

Brutální zlevnění Sony Ericssonu K700
Distributor GSMobile rozeslal zprávu o velkém zlevnění Sony Ericssonu K700. Doporučená koncová cena klesla na 8 990 Kč, což je asi o tisíc korun méně než bylo ve včerejších cenících levných internetových obchodů. Navíc je jasné, že na internetu K700 seženete ještě levněji.

Oskar a telefony v lednu: velké slevy
V lednové nabídce mobilních telefonů Oskara se objevily dva nové Samsungy, modely E330 a E630. Znovu je zde také Nokia 7260 a 9500 Communicator, které koncem roku zmizely z oficiálního ceníku.

Další tajné Samsungy, o kterých jste neměli vědět
Včera jsme psali o pěti chystaných telefonech Samsung, které představují možné novinky v řadě modelů korejské firmy. Na serveru Mobile-Review, kde někdo vložil nové telefony do diskuse, se ještě během včerejšího dne objevila celá řada dalších novinek.

Nová Nokia 6822 má plnohodnotnou klávesnici
Nokia právě představila nový mobilní telefon: 6822. Už po prvním mrknutí na obrázky je jasné, že oproti staršímu modelu 6820 se toho moc nezměnilo. Novinka v prvé řadě řeší hlavní nedostatek staršího telefonu, který měl velmi špatný displej. Nyní je aktivní a zobrazí 65 tisíc barev, stejně jako Nokia 6230.

Novinka u Eurotelu: Smartphone II
V přehledu na webu Eurotelu se objevil nový mobilní telefon – Eurotel Smartphone II. Je to chytrý mobil postavený na operačním systému Microsoft Windows Mobile for Smartphones. Vyrobila jej tchajwanská společnost HTC pod kódovým názvem Typhoon, po světě se prodává pod různými názvy.

Čeká nás revoluce v mobilních datových přenosech?
Zatímco u nás se teprve připravuje přechod na „klasické“ sítě třetí generace, 26 světových mobilních operátorů a výrobců mobilních telefonů souhlasilo podepsáním tzv. Super 3G dohody se standardizací a započetím práce na novém vysokorychlostním typu mobilních sítí.

Právě testujeme: Nokia 9300 „komunikátorek“
Já vím, že se Nokia snaží, aby se jejímu modelu 9300 neříkalo komunikátor, ale smartest smartphone, tedy nejchytřejší chytrý mobil. Má však smůlu. Zařízení, kterému ve srovnání s velkým 9500 Communicatorem chybí jen fotoaparát a Wi-Fi, nemá nárok na novou, uměle vytvořenou kategorii.

T-Mobile a nové výhodné balíčky Hit
T-Mobile až do konce února nabízí několik balíčků, ve kterých spolu s dvouletým úvazkem získáte paušální program se zvýhodněním Hit a k tomu ještě dotovaný telefon. Doplněk Hit má vzhledem k běžným tarifům výhodnější sazby pro volání a textové zprávy za korunu (více zde).

Kompletní lednový ceník telefonů T-Mobilu
V lednové nabídce T-Mobilu se objevila jedna novinka: Samsung E330. U některých starších telefonů se změnily ceny, kromě slev zde ale máme i jedno zdražení. Rozdíl cen jsme tentokrát byli schopni zjistit jen u nedotovaných telefonů.

Váš názor Další článek: Recenze Samsung E330: kulatý jako oblázek (přehled článků)

Témata článku: Samsung, , Eurotel Smartphone, Eurotel Smartphone II, Nokia 6230, Nokia 7260, Nokia 9300, Samsung E330, Přehled, Blesk, BLE, Sam, Jak, Hlavní nedostatek, Samsun, Pře, Špatný displej