Tajný Sony Ericsson W902: konečně Walkman s autofocusem

Sony Ericsson chystá nový high-endový Walkman. Zatím nebyl oficiálně představen, přesto pár obrázků nového přístroje s kódovým označením Patti a pravděpodobným modelovým označením W902 uniklo na internet. Tento model je založen na stejné hardwarové platformě jako Cybershotový kolega C902, jeho fotografické dispozice by ovšem jako snad teprve u třetího Walkmanu neměly být ochuzeny.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Sony Ericsson W902 doufejme naváže na skvělý W810i, nevím jak vám, ale mně se líbí.

Nabídnout by měl 5Mpx fotoaparát s bleskem a hlavně automatickým ostřením, takže vyznavači Walkmanů mohou poprvé od dob W810i pořídit nerozmazané snímky. Sofistikovaný hudební přehrávač doplní ještě speciální postranní tlačítka pro ovládání hudby, tak jak je známe z Nokií řady XpressMusic. Více toho zatím nevíme, můžeme však předpokládat velmi podobné funkce jako u již zmiňovaného C902. Oficiálně by telefon měl být představen 22. července, na pulty obchodů se pravděpodobně dostane ještě do konce letošního roku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zdroj: SE4M

Diskuze (22) Další článek: Mobile Internet for travellers: Czech Republic

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , Sony Ericsson W902, Nový high-end, Auto, Dispozice, Son, Walk, Tajný, Eri