Telegramem to neskončilo. Snapchat+ je další, kdo chce dokázat, že za sociální sítě je třeba si připlatit

  • Snapchat+ je placená služba pro věrné fanoušky Snapchatu
  • Za necelé 4 dolary získají přístup k exkluzivním funkcím i obsahu
  • Ale nebojte se, o reklamy nepřijdete...

Přechod na předplatné je v posledních letech velký trend u většiny firem a služeb napříč odvětvími a výjimkou nejsou ani sociální sítě. Přestože většina z nich se drží bezplatného provozu, někteří pomalu zkouší, jak uživatelé zareagují na placenou službu. Nedávno placený tarif zavedl Telegram, nyní se přidává i Snapchat.

Klepněte pro větší obrázek
Snapchat+ má uživatelům přinést exkluzivní přístup k novým funkcím.

Služba zvaná Snapchat+ pro předplatitele přináší různé benefity pro náročné uživatele. Hlavní výhodou pro uživatele má být přístup k exkluzivnímu obsahu a také experimentálním funkcím, které mohou být v budoucnu implementovány i do běžné verze. Předplatitelé také získají prioritní přístup ze strany podpory Snapchatu.


Nejoblíbenější chytré hodinky

Apple Watch SE 40mm Apple Watch SE 40mm
nabízí 50 obchodů za ceny od 5 490 Kč
Porovnat ceny
Apple Watch Series 9 45mm Apple Watch Series 9 45mm
nabízí 68 obchodů za ceny od 9 990 Kč
Porovnat ceny
Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar
nabízí 27 obchodů za ceny od 16 159 Kč
Porovnat ceny
Xiaomi Redmi Watch 4 Xiaomi Redmi Watch 4
nabízí 60 obchodů za ceny od 2 030 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené chytré hodinky


Jednou z největších změn pak bude také změna stylu ikony, aby uživatelé poznali, že mají placený prémiový tarif. Mnozí by také předpokládali, že členové placeného programu získají konečně i aplikaci bez reklam. To by se ale šeredně spletli. Sponzorovaného obsahu zde bude stále více než dost. Přesto si Snapchat za „pluskové“ předplatné řekne 3,99 USD (cca 95 Kč) měsíčně.

Celkově představená služba vzhledem k minimu přidaných funkcí působí tak trochu jako zoufalý krok k získání dalšího zdroje příjmu po nemilých finančních výsledcích ze začátku tohoto roku. Zda se tento krok firmě osvědčí, se brzy uvidí. Zatím však program Snapchat+ spouští pouze na vybraných trzích v čele s USA, Kanadou, Velkou Británií, Německem a v několika dalších státech. V České republice zatím služba dostupná nebude.

Snapchat nedávno představil i létající kamerku Pixy:

Diskuze (2) Další článek: Recenze mobilu Tecno Camon 18 Premier. Exotika pouze pro odvážné

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , Přístup, Věrný fanoušek, Česká republika, Placená služba, Uživatelé, Obsah, Dolar, Pixa, Velká Británie,