Televizní reklamy Sony Ericsson

V televizi zabírá hodně reklamního prostoru prezentace jednotlivých operátorů, zatímco výrobci mobilů své produkty v televizi ukazují jen minimálně. U nás uvidíte občas jen Nokii či Siemens. Co ale takový Sony Ericsson? I on má v zahraničí zajímavé spoty.

Není třeba přesvědčovat lidi o tom, které reklamy jsou v televizi nejvtipnější nebo nejzajímavější. Všichni se jednoznačně shodneme, že to jsou reklamy mobilních operátorů. Za našimi hranicemi se k tomu přidávají ještě reklamy výrobců mobilních telefonů. Zatímco u nás můžete narazit maximálně na reklamu od Nokie nebo Siemensu, v zahraničí běží v televizi reklamy spousty výrobců. Jelikož nejsme až tak zajímavý trh, asi se s nimi nikdy nesetkáme.

Vzhledem k tomu že je víkend, nabízíme oddechové témátko – prohlédněte si reklamní upoutávky na poslední produkty Sony Ericsson, které se s úspěchem promítají na východ od nás. Kliknutím na obrázek přehrajete reklamní upoutávku.

V prvním šotu hraje hlavní roli Ericsson T65 a jeho schopnost odesílat obrázkové zprávy.

Zde naopak zazáří barevnost displeje u mobilu Ericsson T68. Škoda jen, že skutečnost vypadá jinak.

Hororový snímek z prostředí vlakového kupé, v němž si zahrál hlavní roli rovněž mobil T68. Příběh končí opravdu překvapivě. 

Diskuze: Jaký máte názor na to, že se nám reklamy většiny výrobců mobilů vyhýbají jako čert kříži?

Diskuze (15) Další článek: Když do Sazky, tak jedině s dobíjecí kartou

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Ericsson T65, Son, Eri