Tento týden se koná mDevCamp. Mobilní vývojáři se sejdou v Praze

Na konci tohoto týdne proběhne sedmý ročník konference mDevCamp, která nabídne na třicítku hostů z celého světa. Mezi nimi jsou i řečníci, kteří se podílejí na vývoji aplikací pro Facebook, Microsoft a Pinterest. Chybět ale nebudou ani speakeři z českých a slovenských studií, jako třeba Ján Ilavský z Hyperbolic Magnetism, kteří stojí za hrou Beat Saber.

mDevCamp

Kdy: 15. června
Kde: Kongresové centrum Praha
Vstupné: 139 € (bez daně), studenti 37 €

Vstupenky a podrobné informace:
www.mdevcamp.eu

Mluvit se bude hlavně o trendech v mobilním vývoji, ať už jde o rozšířenou realitu (AR), vývoj robotů nebo hlasem ovládané asistenty. Bude však i možnost nahlédnout do světa mobilního byznysu na příkladu světově úspěšných českých startupů.

Mezi přednášející nebude chybět například Wendy Lu věnující se v Pinterestu aplikaci pro formáty reklam se zaměřením na mobily či Filip Hráček z Googlu, který na na starosti Flutter a Dart. Z Avastu přijde Vladislav Iliushin, který se věnuje bezpečnosti IoT systémů.

Kromě přednášek bude možné navštívit workshopy, které vznikly ve spolupráci s Avastem, Microsoftem, MSD IT a dalšími. Zájemci si také mohou vyzkoušet princip fungování kryptoměn.

„Zájemci obdrží na začátek konference určitý počet mincí ze třech měn, které jsme nazvali Android Dev Coin, iOS Dev Coin a Cross Platform Coin. Lidé budou moci mezi sebou coiny obchodovat a spekulovat s jejich budoucí hodnotou. Nanečisto si tak vyzkouší fungování trhu kryptoměn. Na konci dne pak bude možné za virtuální coiny koupit třeba špičkový dron a řadu jiných cen,” popisoval Michal Šrajer, hlavní organizátor, hru mDevCoin Exchange.

Program začíná od 9:00, registrace o hodinu dříve, a končí okolo sedmé hodiny večerní. Přesný rozpis přednášek naleznete na webu konference.

Váš názor Další článek: Týden mobilně 437: PornHUB má novou VPN a Česko vyhlíží čtvrtého operátora

Témata článku: , , , Hlavní organizátor, Workshop, Kona, Dart, Kongres, Mobilní vývojář, Přednáška, Celý svět, Podrobná informace, Flutter, Měna, MOBI, Michal Šrajer, Ročník konference, Vývojář, Určitý počet, Mobilní vývoj, Sedmý ročník, Ján Ilavský, MDevCamp, Mobilní byznys, Rozpis,