Tesco Mobile: dvojnásobek kreditu pro věrné

Zaplatíte dvě stovky a virtuální operátor Tesco Mobile vám na účet připíše čtyři stovky. Nabídka není bez komplikací, ale rozhodně se vyplatí.

Tesco Mobile zásadně vylepšuje svoji původní nabídku. Při každém dobití kreditu jeho výši všem držitelům Clubcard zdvojnásobí. Uživatelé bez Clubcard budou i nadále dobíjet bez bonusu, a tak se tahle kartička začíná vyplácet. Je jedno, jestli dobijete u čerpací stanice, terminálu Sazky nebo při nákupu v Tesku, ale na pokladně obchodu se vám vedle bonusového kreditu přičtou i dvojité body na Clubcard.

Klepněte pro větší obrázek 
Chcete zdvojnásobit kredit? Musíte mít Clubcard a pak ji propojit s vaší SIM.

Bonusový kredit se nechová rovnocenně s tím „penězi podloženým“. Můžete jej utratit za volání, SMS či data, ale už ne za platební a informační služby (lístky na MHD, DMS, infolinka 1188 apod.) Ty stále můžete používat, ale uhradí se ze standardního kreditu. Platnost bonusového kreditu je pouze 30 dní, což zní jako chyták, ale ne až tak velký, protože se čerpá přednostně.

 
V ideálním případě minutové sazby padnou na polovinu
 

Bonusovým kreditem můžete zaplatit měsíční Clubcard Balíček (300 Kč, 120 volných minut, 60 SMS), ale použít se dá i se základním tarifem Tesco Mobile (volání v síti za 1,50 Kč, do ostatních sítí za 2,90 Kč).

Diskuze (68) Další článek: Financial Times: Huawei uvažuje o koupi Nokie

Témata článku: , , , , , Mobil, Čerpací stanice, Kartička, MOBI, Tesco, T - Mobil, Dvojnásobek, Pro +, Tesco Mobil, T Mobil