Tesco Mobile vyhlašuje lov: lovec i kořist dostane 100 Kč

Lovecká sezóna u Tesco Mobile nekončí. Po honu na 200 iPhonů zahajuje virtuál lov na příslušníky druhu homo sapiens ve vašem okolí, respektive v okolí zákazníků Teska. Jinak řečeno, jde o akci druhu „doporuč a získej“, kdy za každého nového zákazníka dostane ten stávající i nový 100 Kč kreditu k dobru. Akce má několik podmínek, které musíte splnit, pokud chcete bonusový kredit. Ten se mimochodem bude po připsání čerpat přednostně.

Klepněte pro větší obrázek
Jste u Tesco Mobile nebo přechod zvažujete? Nyní máte možnost získat stovku kreditu navíc (obr.: tescomobile.cz)

První podmínka říká, že vaše číslo (které doporučuje) musí být v minulosti alespoň jednou dobito za 200 Kč a nové aktivováno nejdříve 23. ledna 2014. Tou druhou je reakce nově příchozího, který musí do tří pracovních dní potvrdit, že jste ho doporučil právě vy. Jak na to, ukazuje obrázek níže:

Klepněte pro větší obrázek
Návod jak odměnu získat (obr.: tescomobile.cz)

Počet doporučených, respektive „přetažených“ přátel není omezen a nabídka platí i pro čísla přenesené od jiného operátora. Kompletní informace najdete na webu Tesco Mobile. Na závěr připomínám, že virtuál po celý letošní rok garantuje dvojnásobek dobíjeného kreditu, což ho staví na přední pozice ve výhodnosti nabídek virtuálních operátorů.

Diskuze (29) Další článek: Tizen a ACL: spouštíme Android aplikace [video]

Témata článku: , , , , Sezóna, T Mobil, Připsání, Mobil, MOBI, T - Mobil, #love, DOS, Tesco, Tesco Mobil, Lov