Tip: Hlavní panel Googlu vám řekne, kolik jste odeslali e-mailů nebo pořídili fotek

Používáte Gmail, Fotky, nebo některou z dalších služeb Googlu? Pak stojí za připomenutí Hlavní panel, ve kterém najdete na jedné hromadě prakticky vše, k čemu jste se v minulosti upsali, ve formě jednoduché šachovnice se základní statistikou.

Klepněte pro větší obrázek
Hlavní panel Googlu

Karta Gmailu vám tak nabídne přehled s celkovým počtem konverzací, odeslaných e-mailů aj. Karta Android po rozbalení zase zobrazí všechna vaše zařízení s tímto operačním systémem. Zmíněné Fotky nakonec počet nahraných snímků.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Po otevření každé karty se dozvíte základní informace o vlastním používání služby

Z každé karty můžete přejít na cílovou službu a nechybí ani odkaz ke stažení všech dat, které tyto služby nasbíraly třeba za celé roky.

I když je Google čas od času kritizovaný za to, co o nás všechno ví, zároveň je v tomto směru poměrně transparentní, stejně detailní hlavní panely by totiž dnes měly být samozřejmostí u každého velkého internetového ekosystému.

Diskuze (2) Další článek: Huawei se pere s Xiaomi, vítězem je zákazník. Přijdete si pro slevu na hodinky, mobil nebo tablet?

Témata článku: Google, , , , , , Základní informace, F +, Tip, Celé rok, Hlavní panel, Operační systém, Celkový počet, Pan, Připomenutí, Základní statistika, Čas kritizovaný, Fotka, Pór, Karta, Celý rok,