Tip na dáreček: Sygic GPS Navigace 1+1 zdarma

(Inzerce) Dopřejte na Vánoce svým blízkým dárek, který je bude provázet kdekoliv na cestách. Sygic nabízí 30% slevu a druhou navigaci zdarma.

Nemáte ještě vánoční dárečky? Máme pro vás tip. Sygic představil svoji vánoční nabídku. Nejprodávanější balíčky Sygic GPS Navigation nabízí s 30% slevou a k nim vám přibalí druhou navigaci jako dáreček pro blízkého zdarma. Tak můžete najednou obdarovat špičkovou offline navigací nejbližší, a dopřejete radost i sobě.

Klepněte pro větší obrázek

Sygic GPS Navigation je založena na vysoko kvalitních mapách TomTom, které se ukládají přímo do telefonu. Jednorázovou investicí získáte dvě doživotní licence pro operační systém Android s pravidelnými aktualizacemi mapových dat. Dnes jí důvěřuje již více jak 33 miliónů uživatelů, čímž se stala nejstahovanější offline navigací na světě.

Co získáte?

  • Kompletní navigaci vždy po ruce ve vašem telefonu
  • Doživotní aktualizace map zdarma
  • Milióny bodů zájmu jako jsou hotely, obchody, čerpací stanice, restaurace a jiné
  • Kvalitní mapy uložené v telefonu nebo na SD kartě, bez nutnosti připojení na internet
  • 3D zobrazení měst a terénu pro snadnou orientaci
  • Software a instrukce v českém jazyce

Tip pro vás: Head Up Display

Nechte se navigovat přímo z čelního skla svého automobilu díky funkci Head Up Display. Díky ní se dostanete do svého cíle bezpečně i v nočních hodinách.

Klepněte pro větší obrázek

Více informací na www.sygic.com.

Další článek: Chytrý foťák za 37 tisíc: Samsung Galaxy NX v prodeji

Témata článku: , , , , Milión uživatelů, Doživotní licence, Sygic GPS, Dar, Žďár, GPS navigace, Čerpací stanice, Tip, Sygic GPS Navigation