Tipy na nejzajímavější české mobilní aplikace IV

Zajímavé aplikace od českých a slovenských vývojářů pro telefony na platformách Android, Apple iOS, Windows Phone a Symbian.

Ve spolupráci s Katalogem českých a slovenských aplikací (www.KatalogAplikaci.cz) přinášíme další díl seriálu o zajímavých aplikací českých (a slovenských) vývojářů. Budeme rádi, pokud nám v diskuzi napíšetetipy na další zajímavé aplikace, ať už je to pro Apple iOS, Android, Symbian, nebo Windows Phone.

Lyžařský průvodce pro Symbian

Sníh je konečně tady a proto se budou hodit informace o nejbližších lyžařských střediscích. Program po spuštění zobrazí jednotlivá lyžařská střediska seřazená podle jejich vzálenosti od uživatele. Dále je zobrazena web kamera informace o počasí, sněhových podmínách a počtu vleků v provozu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

UFO Collector pro iPhone

Partička mimozemských školáků byla během své poklidné cesty do školy unesena na Zem. Úkolem hráče je tyto mimozemštany nalézt a zachránit. Nestačí však jen rychlé prsty, ale především strategické myšlení a dostatek munice.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Gomoku 3D pro Android

Gomoku 3D je logická hra plně využívající trojrozměrný prostor. Ve hře se hráč snaží poskládat do hracího prostoru kameny tak, aby utvořily svislou, vodorovnou čí příčnou linii (jako piškvorky). Hraní v prostoru však přináší nové možnosti a zážitky. Můžete hrát proti umělé inteligenci, nebo proti kamarádovi.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Čistota ovzduší pro Windows Phone

Aplikace umožňující rychlé a snadné zjištění kvality a znečištění ovzduší. Je možné automaticky lokalizovat nejbližší stanici nebo ověřovat údaje ze všech stanic v rámci ČR. Zdroj dat: www.chmi.cz. Aplikace pro správné fungování vyžaduje datové přípojení a přístup k datům poskytovatele (www.chmi.cz). Pro určení nejbližší stanice je využíváno lokalizace telefonu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (4) Další článek: LG Optimus Pro: chytrý a levný pisálek [recenze]

Témata článku: , , , , Apple iPhone 4GB, Správné fungování, Alien, Logická hra, Tip, Mobil, Čistota, Aplikace, MOBI, Slovenský vývojář,