TISCALI nabízí pro své zákazníky internetovou SMS bránu zdarma

Společnost TISCALI představila novou službu pro všechny uživatele internetu, která jim umožní odesílat SMS zprávy uživatelům všech mobilních sítí (Eurotel, T-Mobile, Oskar) přes jedinou internetovou SMS bránu.

Dále mohou uživatelé vytáčeného připojení k internetu od TISCALI posílat několik SMS zpráv zdarma jako odměnu za čas, který stráví on-line s TISCALI.

Služba TISCALI SMS umožňuje uživatelům posílat jednotlivé SMS zprávy až do délky 153 znaků jednomu nebo více příjemcům prostřednictvím určené brány na internetovém portálu TISCALI (sms.tiscali.cz). Uživatelé této služby si mohou vytvořit svůj vlastní adresář s jednotlivými jmény a čísly i se skupinami čísel. Navíc, na rozdíl od některých internetových SMS služeb, zprávy odeslané přes TISCALI SMS neobsahují žádné reklamní patičky.

Služba TISCALI SMS je založena na SMS kreditech, které mohou uživatelé vytáčeného připojení TISCALI získat zdarma za své body z věrnostního programu TISCALI Plus, získané za čas strávený on-line s TISCALI (1 SMS za 3 body). A v rámci pilotního projektu, který potrvá do 30. listopadu, TISCALI též věnuje svým uživatelům vytáčeného připojení další bezplatné kredity jako dodatečný bonus za čas strávený on-line (1 SMS zdarma za každých 15 minut ve špičce nebo za každých 30 minut mimo špičku).

Navíc si mohou uživatelé služby zakoupit balíčky TISCALI SMS kreditů zavoláním na speciální placené telefonní číslo. Poplatek jim bude přičten k jejich telefonnímu účtu (přibližně 60 Kč včetně DPH za 30 SMS zpráv).

TISCALI plánuje prodloužení svého pilotního projektu bezplatných SMS zpráv pro své uživatele i po konci měsíce listopadu, pokud se projekt ukáže jako efektivní z hlediska nákladů. Ve vývoji jsou i další vlastnosti služby TISCALI SMS, které budou v blízké budoucnosti dále doplňovat její výhody poskytované uživatelům.

Diskuze (25) Další článek: Eurotel Go: ceník na září

Témata článku: , , , Zak, Tis, Žďár, Pro +, Dodatečný bonus, Zákaz