Tohle jsou nejlepší alternativy za TikTok. Přejděte dřív, než bude pozdě

TikTok (zdarma pro Android a iOS) to má nahnuté a jeho budoucnost je nejistá. Za vše může čínský majitel ByteDance a averze USA proti čemukoli z asijského kontinentu. TikTok je sice největší a nejznámější aplikace svého druhu, ale podobných titulů najdete v marketech více. A vůbec nejsou špatné.

Byte (Android/iOS

Byte vytvořil jeden ze zakladatelů již zaniklého titulu Vine, který měl být video sociální sítí Twitteru. V zásadě nabízí stejný koncept, takže i zde najdete krátká videa, která se musí vejít do šesti sekund. Mezi původním Vine a nově Byte existuje mnoho podobenství, nicméně novější model sází na smyčky. Vaše 6s videa se tak na domovské zdi opakují pořád dokola.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokud budeme vycházet z toho, že předchůdce TikToku Musical.ly byl o hudbě, může vám 6 s k tomu, vytvořit poutavou melodii, která se pak s vaším videem bude neustále opakovat, stačit. Stylů, které ale můžete svým videím přidat, je samozřejmě více. Patří sem alt, memes, funny, najdete zde i knihy, Minecraft, jídlo atd.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pro vytváření videa nabízí aplikace několik základních nástrojů, včetně samospouště, možnosti přidání plovoucího textu, fotografií a samozřejmě i GIFů. Nejužitečnějším však může být funkce duchů. Novou scénu tak decentně překrývá ta stará, díky které víte, kde jste u předchozího videa skončili. To je nicméně ideální i pro zajištění správného zarovnání vizuálních prvků.

Diskuze (11) Další článek: Naučte svůj mobil řešit matematické rovnice. Stačí namířit fotoaparát

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , Editor videa, Alternativa, Publikum, Katana Zero, Averze, Musical, Klip, Aplikace, Uživatelé, Byte, Nejlepší alternativa,