TOP 10 Antutu: První mobil se dostal přes 300 tisíc a není to ten, který byste čekali

Při pohledu na čerstvý červencový žebříček Antutu je to trochu nuda, za uplynulý měsíc se mnoho nezměnilo a je to jen logické, na trh se nedostal žádný nový telefon s ambicemi míchat pořadím.

A tak největší událostí je návrat Galaxy S9 s procesorem Exynos do TOP 10. Samsung v některém z posledních updatů optimalizoval základní systémové procesy a výsledkem je vyšší výkon a lepší skóre. Ale dá se očekávat, že S9 desítku znovu opustí, už za měsíc by se měly objevit atraktivní novinky Oppo Find X a Vivo NEX s čipsetem Snapdragon 845, které  benchmarkově slabší Exynos vytlačí.

Zajímavá je zmínka o testovacích verzích Androidu, díky kterému Xiaomi Mi 8 stále častěji překonává magickou hranici 300 tisíc bodů. Až se nový software dostane mezi uživatele, mohli bychom hodnotu s trojkou na začátku vidět i v žebříčku (ale protože jde o průměrovanou hodnotu, bude to ještě trvat).

Zvláštní, že jde zrovna o „civilní“ Mi 8, ne o herní Xiaomi Mi Black Shark, který má k hranici 300 tisíc bodů přece jen blíž a i hardwarové předpoklady (hlavně účinnější chlazení) mluví v jeho prospěch...

Zdroj: Antutu

 

Diskuze (19) Další článek: Smartphone jako chemická laboratoř? Vědci z brněnského VUT mají elegantní řešení

Témata článku: , , , , , Dobré skóre, Nový software, Mobil, TOP, Magická hranice, Nový telefon, Dostal, MOBI, První mobil, ANT +, Účinné chlazení, Vivo NEX, Představené trio, Dostál, DOS, Oppo Find X Lamborghini, Největší událost, Vysoký výkon, Pře, Top antutu,