TOP 10: nejošklivější mobily na světě

Obludky, příšerky, monstra a paskvily mobilního světa. Posbírali jsme ty nejošklivější telefony a vy teď rozhodnete o jejich pořadí.

LG VX9800: obézní Američan

Vypadá jako přenosné tranzistorové rádio. Hodně tlusté rádio. Tohle LG mělo být skvělým přístrojem pro mladé, kteří chtějí psát textové vzkazy a poslouchat hudbu. Jenže vzniknul baculatý paskvil.

Jedná se o exkluzivitu pro amerického operátora Verizon a podobně jako Američané, také LG VX9800 má v určitých partiích přebytečný materiál. Zavřený vypadá jako běžný mobil s nepochopitelně silným okrajem, otevřený je stále příliš silný a tam kde byste čekali obří displej, je jen malé okénko s velkým okrajem a dva zbytečné reproduktory.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Témata článku: Alcatel, Motorola, Nokia, Samsung, , Alcatel One Touch 320, Nokia 2650, Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 7280, Nokia 7380, Samsung P300, Samsung Serene, Siemens Xelibri 5, Siemens Xelibri 6, Siemens Xelibri 7, Siemens Xelibri 8, Siemens Xelibri, Západní svět, Masová záležitost, TOP, Motorola DynaTAC, První přenos, Stejný cíl, Matrix Reloaded