TOP 10: nejošklivější mobily na světě

Obludky, příšerky, monstra a paskvily mobilního světa. Posbírali jsme ty nejošklivější telefony a vy teď rozhodnete o jejich pořadí.

Samsung SPH-N270: Matrix mezi námi

Zahrál si v jednom z nejvýznamnějších filmů historie, měl představovat budoucnost, sci-fi technologii, ale někde se to zvrhlo a vypadá jako kombinace stroje z věku páry a jaderného reaktoru v plastovém provedení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Samsung SPH-N270, nebo také Matrix Phone si zahrál ve druhém Matrixu (Matrix Reloaded). Dnes je Samsung v mobilech světovou dvojkou, ale tehdy je ještě vůbec nevyráběl a nikdo nechápal, proč se vůbec pustil do tak náročného projektu. Filmaři úzce spolupracovali se Samsungem a film i telefon byly uvedeny ve stejný moment roku 2003. Přístroj nikdy nebyl myšlen jako masová záležitost, stala se z něj modla pro fanoušky filmové série, fungující Matrix-suvenýr.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Témata článku: Alcatel, Motorola, Nokia, Samsung, , Alcatel One Touch 320, Nokia 2650, Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 7280, Nokia 7380, Samsung P300, Samsung Serene, Siemens Xelibri 5, Siemens Xelibri 6, Siemens Xelibri 7, Siemens Xelibri 8, Svět, Téčko, MOBI, Jasný cíl, Velký okraj, Přenosný telefon, Kartáčovaný kov, Nejzajímavější model