Tradiční pavilon LG na veletrhu IFA zůstane zavřený. Projít si ho ale můžete virtuálně v aplikaci

Zítra startuje veletrh IFA 2020 s podtitulem Special Edition. Letošní ročník bude v mnohém jiný – veřejnost nebude mít povolen vstup vůbec, firmy a média se mohou účastnit v omezeném počtu a za zvýšených hygienických a protiepidemických opatření. Mnoho pavilonů berlínského veletrhu zůstane uzavřeno.

Tradičním výstavním místem pro jihokorejské LG na veletrhu IFA bývá pavilon číslo 18. Ani ten letos neotevře své brány. LG se proto rozhodlo, že vytvoří virtuální expozici, která je věrnou kopií skutečné veletržní haly. Představí zde ekosystém pro ideální domácnost, kde rodina tráví kvůli koronavirové situaci více času než kdykoli předtím.

Virtuální výstavu si můžete projít buď v desktopovém prohlížeči na této stránce, anebo si do svého smartphonu nainstalovat aplikaci LG Virtual Studio (zdarma pro Android a iOS). Po vstupu se můžete nechat provést virtuálním průvodcem, nebo si nechat vysvětlit pohyb po stánku pomocí mapky. Stačí kliknout na výrobek a je možné si ho vyzkoušet nebo se podívat na jeho technické specifikace a vlastnosti.

Hlavním lákadlem virtuálního stánku LG je sestava flexibilních obrazovek OLED New Wave, která poskytuje možnost využít různé formáty. V prostoru domácího kina můžete vyzkoušet obraz a zvuk LG OLED televizorů nebo se v herní zóně ponořit do prostředí pro hráče. Lifestyle zóna zase ukazuje možnosti OLED panelů – od tapety až po ohebné displeje. Chytré domácí spotřebiče zahrnují hned několik oblastí – kuchyni, koupelnu, šatnu, úklid a osobní hygienu.

Diskuze (1) Další článek: Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition: dárková kazeta se sluchátky a hodinkami navíc

Témata článku: LG, , , , , , , , Pro +, Aplikace, Special Edition, Podtitul, Veletrh, Zóna, Pavilon, Stánek, Ponor,