Twist si můžete dobít i přes Internet

Opravdové dobíjení, jako má např. Eurotel, to však stále není. Nicméně i přesto je to první krok správným směrem, pokud ovšem Paegas nezůstane stát na místě.

Paegas rozšířil možnosti dobíjení kreditu na předplacené kartě Twist o možnost nabíjet přes Internet. Nejde ovšem o dobíjení bez nutnosti vlastnit kupon, ten si totiž musíte koupit v každém případě. Místo volání na dobíjecí linku 4602 však můžete číslo kuponu zadat na Internetu, na webové stránce Paegasu.

Jako hlavní výhody prezentuje Paegas:

  • snadné ovládání služby (dobíjení přes linku je podle mého názoru ještě snadnější),
  • dostupnost pro všechny uživatele Internetu (dobíjení přes linku je dostupné úplně pro všechny)
  • a možnost dobít i jinou než vlastní kartu (i toto umí dobíjecí linka 0603 124602).

Když to vezmu kolem a kolem, tato služba není nijak extrémně přínosná, snad jen pro ty, co mají velmi rychlý přístup na Internet. Ale abychom Paegasu nekřivdili - stejné možnosti dobíjení přes Internet má i Oskar, pouze Eurotel je opravdu online a k dobití nepotřebujete žádný kupon (Oskar to umí ale i přes WAP a navíc bez kuponu pomocí služby Platby v mobilu). Je však škoda, že Paegas neudělal i ten poslední krok. Stejnou výtku mohu směřovat i k Oskarovi, který má internetové služby o hodně vyspělejší.

A jak se dobíjení ovládá? Jděte na stránku Twistu do sekce Dobíjení, kde zvolte položku Přímé dobíjení na Internetu. Zde vyplňte do formuláře číslo, které chcete dobít kreditem (je tu dvakrát kvůli kontrole) a dobíjecí číslo, které najdete na dobíjecím kuponu. Tlačítkem Dobít a následně Potvrdit dojde k nabití zadaného čísla a na následující stránce se vám ukáže, jaký máte nový kredit a kdy vám vyprší. Se stejnou informací vám také dojde informační textovka.

Teď už zbývá jen doufat, že Paegas (a koneckonců i Oskar) brzy zprovozní nabíjení přes Internet opravdu bez kuponu.

 

Diskuze (14) Další článek: Koncem listopadu novinky i pro byznysmeny

Témata článku: , , , , Pře, Dobíjecí číslo