Týden: levnější hovory u EuroTelu, srovnání předplacených karet

Pro ty, co nechodí na náš server pravidelně, jsme připravili stručný přehled událostí minulého týdne, které se týkaly nejen mobilních telefonů.
Pro ty, co nechodí na náš server pravidelně, jsme připravili stručný přehled událostí minulého týdne, které se týkaly nejen mobilních telefonů.

Začnu zajímavou novinkou na našem serveru. Na horní liště přibyl odkaz Diskuse , který zobrazí stránku s nejživějšími články seřazených podle počtu příspěvků v diskusním fóru. Tato drobná fíčurka vám umožňuje neustále monitorovat nejžhavější články a případně do nich přidávat svoje názory.

Operátoři zlevňují

Asi nejdůležitější změnou v nabídce operátoru minulý týden byly slevy EuroTelu; zlevněny byly ceny některých tarifů za volání do sítě Oskara. Nešlo sice o plošné změny, nicméně i přesto si Eurotel zaslouží malou pochvalu. Více v článku Eurotel: volání na Oskara levněji a nové sady Go.

Ale ani Paegas nezahálel. Do nabídky sad Twist přidal Motorolu T2288R, která oproti modelu T2288 má navíc budík, časové funkce a hry. Navíc až do konce února můžete volat do své schránky ClickBox (3322) zdarma. Určitě vás také potěšila možnost dobíjet Twist online v nových bankomatech – celkem jich je nyní okolo dvaceti a nejsou už jen v Praze.

Zajímavou nabídku k Valentýnu připravil Oskar. Ten některým svým zákazníkům poslal růžovou obálku, v níž byl obsažen kód na slevu čtyř mobilů o čtyři až devět stovek. Navíc zlevnil některé mobily Nokia – Nokii 7110, 8210 a 8850.

Velmi důležitou událostí pro Moraváky a majitele mobilů Siemens bylo bezesporu otevření nového servisního centra v Brně. To najdete nyní na ulici Hrnčířské v obytném komplexu Sfinx. Výhody jsou jasné – pokud to máte blíž do Brna, nemusíte už jezdit kvůli novému firmwaru nebo opravě mobilu do Prahy. Časem se zde bude dělat vše, co v servisu v Praze.

Nové mobily

Představili jsme také nové mobilní telefony. Můžete si přečíst naši recenzi na velmi dobrý mobil Philips Azalis a krátký pohled na první mobil od značky Sony, který umí přehrávat hudbu (CMD-MZ5). Určitě vás také zaujal telefon Samsung Queen Phone, který má menstruační kalendář (je tedy ideální pro ženy), a mobil Citybird Cyberbank, který je kombinovaný s počítačem a má barevný displej o rozměrech 640 x 480 bodů.

Srovnání předplacených karet

Protože se s novým tarifem EuroTel Fun Go a některými dalšími novinkami našich operátorů změnila nabídka předplacených karet na našem trhu, aktualizovali jsme říjnový seriál s porovnáním předplacených karet. Zde jsou jednotlivé díly:

A nakonec tip: Pokud chcete vidět přehled všech článků za posledních sedm dní, stačí, když v levém sloupečku klepnete na odkaz Články za týden.

Váš názor Další článek: Aktuální ceny mobilů Paegasu a sad Twist

Témata článku: , , , , Krátký pohled, Euro, Hovor, Euro &, Pře, Týden