Týden mobilně 162: Padfone 2 a přípravy na CES

Po víkendu startuje CES 2013, nastíníme, na jaké novinky se můžete těšit. Prozkoumáme druhou generaci kombinovaného zařízení Asus Padfone 2.

Nový rok pro mobilní byznys začíná v rychlém tempu. Žádné dlouhé rozkoukávání, 7. ledna startuje obrovský veletrh spotřební elektroniky CES v americkém Las Vegas. S každým dalším rokem vzrůstá jeho význam v oboru telekomunikací, a tak redakce MobilManie nemůže ani letos chybět přímo na místě. Ještě než Filip vyrazí na cestu do Států, poodhalíme novinky, na které se letos na CESu můžete těšit.

Před kamerou vyzkoušíme druhou generaci kombinovaného zařízení Asus Padfone 2. Pokud ještě někdo nezná koncept Padfonu, jde o androidový smartphone, který můžete vložit do tabletového doku a získáte tak plnohodnotný desetipalcový tablet. Asus provedl ve srovnání s první generací hned několik vylepšení, celkově je nyní použití Padfonu 2 jednodušší a praktičtější. Škoda jen, že cena není o mnoho výhodnější, než kdybyste kupovali zvlášť smartphone plus zvlášť tablet.

  • 02:55 – první pohled na Asus Padfone 2
  • 13:27 – co nás čeká na veletrhu CES 2013
Diskuze (41) Další článek: Nejrychleji roste Jelly Bean, Gingerbread na ústupu

Témata článku: , , Asus Padfone, Asus Padfone + Station, Asus Padfone + Station 32GB 3G, Asus Padfone + Station 64GB 3G, Asus Padfone 2, Asus Padfone 2 + Station, Asus Padfone 2 + Station 32GB 3G, Asus Padfone 2 + Station 64GB 3G, T - Mobil, Mobil, T Mobil, Pad, MOBI, Týden