Týden mobilně 238: Google I/O, Yota & Yoga

Novinky od Googlu z konference I/O, Yota kombinující smartphone se čtečkou a Yoga tablet s několika polohami používání.

Hezká jazyková hříčka se nám dnes ve studiu sešla. Honza přinesl Yogu, Filip Yotu. Lenovo Yoga 10 FullHD je tablet, který se vymyká běžné konstrukční taktice. Na většině těla je sice příkladně tenoučký, ale u jedné strany pak má výrazný hrb. Výrobce tvrdí, že se díky němu lépe drží a déle vydrží při životě. Nebude však tahle anomálie vadit při transportu?

YotaPhone jste za uplynulý týden na MobilManii už viděli, tentokrát se ale nebudeme věnovat přímo jemu. Po středeční tiskové konferenci jsme požádali o rozhovor manažera, který stojí za vstupem YotaPhonu na český trh. Proč zrovna Česká republika? A jak se logo YotaPhone dostalo na vozy Formule 1?

Opominout pochopitelně nemůžeme ani událost (nejen) týdne, start konference Google I/O a její úvodní keynote. Na jednu stranu jsme dostali rovnou šest nových Androidů, na druhou stranu to asi nebylo to, co jsme čekali, nebo si přáli. Popovídáme si o tom s Kubou Čížkem ze Živě.cz, který se zúčastnil Google I/O Extended a kromě trička s logem akce do studia přinesl haldu zajímavých postřehů.

Diskuze (14) Další článek: Asus začne prodávat novinku z Computexu: tablet Transformer Pad

Témata článku: Google, , , , , , Yotaphone C9660, I/O, YotaPhone, Google +, MOBI, Extended, Multimediální tablet, T - Mobil, Mobil, Google I / O, Týden, Yota, Uplynulý týden, T Mobil