Týden mobilně 278: pozdrav ze slunného Londýna

Honza v Londýně prohlédl novinky Huawei, Kuba s Filipem se ve studiu zamysleli nad smyslem ohnutých displejů a představili značku Accent.

Hvězdou dnešního dílu jsou nové smartphony od Huwei, na jejichž premiéru se Honza vypravil do Londýna. Zmíníme také novou značku Accent, která se začíná objevovat na českém trhu, a její model Accent A500. Ve videu jsme vám slíbili ukázkové fotky, najdete je níže pod videem.

LG G Flex 2 už jste v Týdnu mobilně viděli, dnes k němu přidáme Samsung Galaxy S6 Edge a zamyslíme se nad smyslem zahnutých displejů.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Tak fotí levný Accent A500. Venku na sluníčku mel docela jednoduchou práci, ale příjemně překvapil i v úplné tmě (viz poslední foto), kde si pomocí blesku zaostřil, upravil intenzitu světla a až pak pořídil snímek.
Diskuze (4) Další článek: Další levný smartphone od Microsoftu: Lumia 540 Dual SIM

Témata článku: Huawei, , , , , Accent A500, LG G Flex, LG G Flex 2, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Týden, Huwei, T - Mobil, Pozdrav, Mobil, Londýn, T Mobil, MOBI