Týden mobilně 45: iPhone 4 speciál

To si nadšenci do Applu vždycky přáli, celý díl věnovaný jen a pouze iPhonu! Vystřídá se několik hostů a vyrazíme točit i do terénu.

Jak jsme předpovídali, tak se také stalo. Koncem srpna vtrhla do Česka čtvrtá generace iPhonu. Nemohli jsme při tom chybět, a tak celý dnešní díl věnujeme jedinému telefonu s logem nakousnutého jablka. Není to naše posedlost, iPhone 4 nadchl lidi natolik, že kvůli němu byli ochotni stát několik hodin přede dveřmi zavřené prodejny. Něco podobného provádějí Američané při každém sezónním výprodeji, jediný iPhone 4 však dokázal, že je toho schopen i spotřebitelsky méně emotivní český člověk. V jablečném speciálu Týdne mobilně přinášíme záběry z půlnočního prodeje iPhonu 4, rozhovor s prvním šťastným majitelem, informace o cenách, microSIM kartách a dalších zajímavostech, které jste možná o mobilním fenoménu současnosti ještě nevěděli.

O čem byla řeč? O iPhonu :-)

Diskuze (138) Další článek: Podívejte se na HD video natočené iPhonem 4

Témata článku: , , Apple iPhone 4, Apple iPhone 4 16GB, Apple iPhone 4 32GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Posed, T - Mobil, Mobil, MOBI, Český člověk, Speciál, Special, Šťastný majitel, Týden, T Mobil