Týden mobilně 459: Ohebný Samsung, trojice Meizu a konec kancelářsko-pěstitelské ságy

Meditaci nad ohebnou budoucností i představení novinek od Meizu už jste mohli vidět v průběhu víkendu. Teď vám přidáme Mobilní pavlač, celý Týden mobilně a dneska také konec naší kancelářsko-pěstovatelské anbáze.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Plantui 6 Smart Garden před prvním setím. Dnes jsou vnitřnosti „Hrnce“ plné kořenů a vrchní část plná zeleně. Růstový plán na krabičce platí naprosto přesně.

Minule jsme trochu ledabyle představili náš „hrnec“, tedy chytrou zahrádku Plantui 6 Smart Garden. Dnes tedy důkladněji. A naposled – protože po pěti týdnech už víme, co od takového zařízení čekat.

Přídomek Smart obvykle znamená spojení s mobilem a chytrou aplikací, to se tady ale nekoná. Nicméně Hrnec funguje i sám o sobě. Nalijete tři litry vody, přidáte tři lžičky hnojiva, vložíte puky se semínky, připojíte do zásuvky a máte na pět týdnů vystaráno. O rostlinky se nemusíte starat, jen se kocháte. Jak všechno začalo se můžete podívat v úvodním videu:

Trochu jsme si celý koncept zkazili tím, že Plantui máme v kanceláři, takže u nás převládá estetický efekt – na jasně osvětlenou zeleň je prostě příjemné se dívat. Ale dovedu si představit, že v domácnosti bude vypadat stejně hezky, ale navíc budete při vaření postupně otrhávat bylinky, takže se přidá i praktický efekt. Zaujal vás Hrnec? Koupíte ho na Mall.cz.

O čem byla řeč na mobilní pavlači

Diskuze (2) Další článek: Týden živě: Samsung bude vyrábět ohebné displeje, Opera bude blokovat sušenkové dialogy a Chrome reklamy

Témata článku: Meizu, , , Meizu 16th, Meizu M6T, T - Mobil, Vaření, Sam, Mei, Pavlač, Kancelář, Chytrá zahrádka, Sága, Efekt, Plantui, Ohebný Samsung, Trojice, Přídomek, Praktický efekt, Úvodní video, T Mobil, Garden, Celý koncept, Chytrá aplikace, MOBI