Týden mobilně 95: Samsungmánie na IFA

Zajeli jsme se do Berlína podívat na veletrh IFA. Mobilní výrobci jej neberou moc vážně, ale Samsung se vyznamenal a přivezl rovnou 13 novinek.

Honza se vypravil do Berlína, kde se v předvečer zahájení veletrhu IFA konala tisková konference Samsung. Po představení televizí a kamer naštěstí zbyl čas také na mobilní hračky a stálo to za to. Honzovo video-preview „tabletofonu“ Galaxy Note už jste mohli vidět, tablet Galaxy Tab 7.7 natočil kolega Tomáš Holčík a dnes se podíváme na rodinku Androidů s příjmením Galaxy.

Ve stejný den byly představeny také dvě HTC se systémem Windows Phone 7. Modely HTC Titan a Radar byl přímo v Londýně omrknout Jirka Hrma ze SmartMania.cz. Zmínka padne také o „nové“ Xperii Arc S. Velké mobilní věci se ale děly nejen ve světě, ale také u nás. ČTÚ vysvětluje, proč se letos nedočkáme tendru na čtvrtého operátora a jak to u nás bude se šířením technologie LTE.

Užijte si Týden mobilně!

  • 10:00 – Honza, Berlín a „Galaxy family“
  • 15:00 – IFA, HTC a Sony Ericsson
  • 20:55 – Dopis ČTÚ, 4. operátor a LTE v českých zemích
Diskuze (226) Další článek: Nokia N9: v prodeji v říjnu a pod 15 tisíc

Témata článku: Samsung, , , , , HTC Titan, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Galaxy Tab 7.7 32GB 3G, Samsung Galaxy Tab 7.7 64GB 3G, Sam, Samsun, T Mobil, MOBI, T - Mobil, Týden, Mobil,