U:fon na Vánoce odpustí paušály za půl roku

I náš nejmladší operátor U:fon přichystal na tyto Vánoce nějaké to překvapení. Sympatický zelený tvor je letos slaví poprvé, ale myslím, že nabídku připravil dobře, však posuďte sami. Určena je všem novým zákazníkům a platí v období od 1. listopadu 2007 do 31. prosince 2007, kdy si ji mohou noví zákazníci zakoupit či objednat. Lze tak učinit prostřednictvím následujících prodejních kanálů: U:fonova prodejní linka, partnerské prodejny, přes e-shop či přímo od jeho z prodejců.

Výhodou vánoční nabídky je 6 měsíců odpuštěných paušálů při zakoupení služeb U:fonova telefonu či internetu (obojí se smlouvou na dobu neurčitou) v období platnosti akční nabídky. V rámci vánoční nabídky je pro zákazníky nachystán přístroj LG LSP40L, jehož pořizovací cena pro U:fonův telefon je 1 999 Kč a pro internet 2 499 Kč. Po půlročním období bez paušálu samozřejmě začne operátor účtovat měsíční paušál dle platného ceníku.

Období odpuštěných 6 měsíčních paušálů je aktivováno okamžitě, operátor tedy odpustí i paušál za poměrnou část měsíce, ve kterém byla služba aktivována, účetní období začíná od pátého dne v měsíci. Služba musí být aktivována nejpozději do konce ledna příštího roku. Smlouva může být ze strany zákazníka ukončena kdykoliv a bez jakéhokoliv postihu, jelikož zákazník v rámci Vánoční nabídky uzavírá smlouvu na dobu neurčitou. I v rámci této akční nabídky mohou zákazníci využít 14 denní záruku spokojenosti, kdy lze bez udání důvodu službu vrátit.

Tip: Přečtěte si praktické zkušenosti našich čtenářů s U:fonem

Diskuze (10) Další článek: LG Touch: ještě luxusnější Prada

Témata článku: , , , , Rok, Paus, Vánoce ??, Fon, F +, Půl, Půl roku