U:fon nabízí 500 Kč za každého nového zákazníka

Nejde o kredit na služby, peníze operátor vyplatí rovnou na bankovní účet zákazníka. A ani noví uživatelé nepřijdou zkrátka, dostanou 50% slevu na služby.

Stávající, ale i noví zákazníci U:fona si mohou od května přilepšit a získat zajímavý peněžní bonus. Pokud totiž k mimozemskému operátorovi přivedete nového zákazníka, vyplatí vám U:fon 500 Kč za každou aktivaci paušální služby (Unifon) nebo 200 Kč za koupi balíčku pro předplacený mobilní internet. Akce platí od 1. května a operátor slibuje: „Peníze dostanete přímo na účet a kolik jich bude, záleží pouze na Vás. A aby se vám ještě lépe doporučovalo, výhodu získává i nový zákazník!“

Klepněte pro větší obrázek
Stávající zákazníci U:fona si mohou slušně přivydělat, tedy za předpokladu, že pro U:fona někoho zlanaří

Pro nové zákazníky pak operátor připravil 50% slevu na paušál na první tři měsíce či 100 % kreditu navíc u balíčku předplaceného internetu. Pro přehlednost přikládám přehled odměn v tabulce:

Doporučená službaodměna pro stávajícího zákazníkaodměna pro nového zákazníka
Unifon500 Kč50% sleva na měsíční paušál na první 3 měsíce
Unifon DUO500 Kč50% sleva na měsíční paušál na první 3 měsíce
3G mobilní internet500 Kč50% sleva na měsíční paušál na první 3 měsíce
Předplacený 3G mobilní internet200 Kč100 % kreditu navíc

Při splnění všech podmínek akce slibuje U:fon vyplatit odměny na běžný účet v období mezi 5 až 10 dnem následujícího měsíce od vyžádání zaplacení odměny. Akci mohou využít stávající zákazníci operátora, kteří mají uhrazené všechny faktury a k datu výplaty odměny budou mít stále platnou smlouvu na poskytované služby. Nebo se alespoň jednou připojí k internetu (platí pro zákazníky s Předplaceným 3G internetem).

Nový zákazník si musí službu objednat buď na e-shopu operátora nebo na prodejní lince 811 811 811, kde zadá identifikační kód stávajícího zákazníka, který mu U:fona doporučil. Podrobné podmínky akce najdete na adrese www.ufon.cz/doporucaziskej.

Diskuze (21) Další článek: Sony Ericsson a Motorola na cestě k zisku, ale pryč z Top 5

Témata článku: , , Identifikační kód, Nov, Fon, Zak, F +, Běžný účet, Zákaz