U:fonovy nové tarify: poradí si s pevnou, ale co ADSL?

U:fon vypouští do ringu nové tarify, které svými parametry rozpráší staré pevné linky. Vše podpoří Wi-Fi a bezdrátový telefon.

U:fon dnes rozšiřuje svou nabídku hlasových a datových služeb o dva nové tarify:

  • U:fonův telefon s internetem je pevná linka s voláním v síti zdarma a neomezeným připojením k internetu o rychlosti 256 kbit/s. U tohoto čísla se na moment zastavme, oproti minulosti je to totiž příjemná změna, tento U:fonův „pomalejší internet“ dříve běhal rychlostmi dial-up/GPRS připojení (cca 56kb/s). To vše tedy za měsíční paušál 400 Kč. Volání na pevnou linku za 0,71 Kč a volání do mobilních sítí za 4,64 Kč. U:fon touto nabídkou výslovně útočí na tarif O2 Standard, kde za stejnou cenu (404 Kč) nedostanete ani volání zdarma, ani internet...
     
  • U:fonův telefon s Fofr internetem je určen pro náročnější uživatele. Nabízí objemem přenesených dat neomezený přístup k internetu s obvyklou rychlostí stahování dat 300-700 kb/s (za ideálních podmínek i přes 1Mb/s) za měsíční paušál 600 Kč. Fofr internet je dle nezávislých statistik na webu www.rychlost.cz nejrychlejším mobilním internetem v ČR. K tomu u U:fona obvyklé volání ve vlastní síti zdarma, volání na pevnou linku za 0,71 Kč a volání do mobilních sítí za 4,64 Kč. Tato nabídka je skutečně zajímavá, jedinou výhodou řešení s ADSL tak zústávají „pouze“ až několikanásobně vyšší rychlosti.

„Věřím, že nabídka osloví nejen domácnosti, ale i živnostníky. Za cenu pronájmu pevné linky dostanou zákazníci od U:fona neomezený přístup k internetu a volání v síti U:fon zdarma. Pevné linky pro domácnosti tak dostávají nový význam, jelikož s nimi zákazníci mohou komunikovat opravdu neomezeně," říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona, a dodává: „Důvodem, proč stále více domácností ruší pevné linky a mnoho z nich dosud nemá přístup k internetu, je fakt, že musí platit vysoký paušál za pronájem pevné linky bez jakékoliv hodnoty v rámci paušálu, platí vlastně za možnost pevnou linku používat. Ve spojení s novou bezdrátovou technologií U:fon přináší vysoký uživatelský komfort za velice rozumnou cenu, což je především v dnešních dnech důležité.“

K novým tarifům nová zařízení

K tarifům je potřeba zakoupit vhodná zařízení. U:fon proto nově nabízí WiFi router AnyDATA AWR-501L a telefon SIEMENS DECT Gigaset AL140. S routerem, který je vybaven WiFi a Ethernet připojením, může uživatel zapojit i několik počítačů najednou (v pracovně i v dětském pokoji, nebo zaměstnance ve firmě). Router společně s bezdrátovým telefonem SIEMENS tvoří ideální pár, který přináší do domácnosti pohodlí a mobilitu poskytovaných služeb. Zákazníci se s notebookem či telefonem mohou volně pohybovat po bytě, zahradě, firmě a být stále online.

Klepněte pro větší obrázek
Wi-Fi router AnyDATA AWR-501L a bezdrátový telefon SIEMENS DECT Gigaset AL140, umožňující bezdrátovou komunikaci po celé domácnosti. Telefon tak výrazně zvyšuje uživatelský komfort při používání pevné linky

WiFi router AnyDATA AWR -501L

Wifi router, který podporuje vysokorychlostní internet EVDO Rev. A (max. rychlost stahování 3,1 Mbps, odesílání 1,8 Mbps). Součástí je ethernetové rozhraní, webové administrátorské rozhraní pro WiFi a Ethernet, externí anténa pro příjem signálu, interní diverzní anténa pro příjem signálu, externí anténa pro WiFi s možností hlasového volání pomocí připojeného telefonu přes konektor RJ11 o hmotnosti 350 g a rozměry 155 x 120 x 28 mm.

Bezdrátový telefon SIEMENS DECT Gigaset AL140

Gigaset AL140, jenž byl speciálně navržen pro snadné volání, nabízí přívětivý podsvícený displej, který ve dne v noci umožní jasně vidět číslo, které zákazník vytáčí. Také obsahuje šikovnou funkci identifikaci volajícího (Caller ID). Do telefonního seznamu lze uložit až 40 jmen a čísel rodiny a přátel. Díky nové energeticky úsporné technologii ECO DECT využívá tento telefon až o 60 % méně energie než tradiční bezšňůrové telefony, a tak i šetří peníze a je ohleduplnější k životnímu prostředí.

Parametry: Podsvícený displej, CLIP funkce (jméno volajícího), seznam na 40 čísel, seznam zmeškaných hovorů, datum a čas, indikace stavu baterie, 10 vyzváněcích melodií, budík, 200 minut pohotovostního režimu a 13 hodin hovorů.

Ceník příslušenství:

xxx Screenshot 2009-01-22_11-41-25.png 

Diskuze (41) Další článek: Dvě pětiny Čechů by ocenily internet v kapse

Témata článku: , , , Jméno volajícího, F +, Nov, Ads, Pór, DECT, Fon, Tarif