U:fonův fofr internet nově i bez paušálu Za nula

Nová nabídka je šitá na míru občasným surfařům. Dvacka za hodinu, nejvýše však osm set. Vše bez smlouvy.

Na začátku srpna jsme vás informovali o chystané nové službě z tábora U:fonů, internetový tarif „Za nula“ vypadal záhadně i lákavě… Nyní víme více, tarif nebude tak úplně za nula, ale žádný povinný měsíční paušál u něj nenaleznete. Platit se bude dle doby připojení, takže nejvíce ho ocení příležitostní uživatelé celosvětové informační dálnice. Hoďka na síti vyjde na 20 Kč, ale současně vám mimozemšťané víc jak osm stovek měsíčně nenaúčtují. Zároveň netřeba uzavírat smlouvu, stačí koupit jedno z datových zařízení již od 3 000 Kč. Jednoduše internet do každé domácnosti, který nezruinuje rodinný rozpočet. Tedy pokud vás internet neuchvátí natolik, že nebudete schopni se ubránit jeho kouzlu a pravidelně zaplatíte maximální útratu.

Klepněte pro větší obrázek
Začínající surfaři nabídku ocení a když internetu podlehnou, mohou přejít na nenulovou verzi...

Na cesty s mimozemšťanem

S U:fonovým fofr internet Za nula získá zákazník za 20 korun na hodinu přístup k webovým službám s plnohodnotnou, rychlostně neomezenou službou Fofr internetu, s průměrnou rychlostí stahování dat 400–700 Kbit/s a odesílání 200–400 Kbit/s. Služba je účtována po 15 minutách, za každých započatých 15 minut tak zákazník zaplatí 5 Kč. Ústy marketingového ředitele Lukáše Antoše jsme se dále dozvěděli:

Službu jsme tak přizpůsobili především začínajícím a příležitostným uživatelům internetu, či zákazníkům hledajícím alternativní mobilní připojení k připojení stávajícímu. Kdo chce využívat webových služeb, brání se vysokým platbám ve výši měsíčního paušálu a chce platit pouze za čas opravdu strávený na internetu, pro toho je náš Fofr internet Za nula.“

Například za deset hodin strávených na internetu zaplatí uživatel 200 Kč, pokud jej nepoužívá, nezaplatí ani korunu, což je na českém trhu vlastně úplná novinka.

Maximálně osm stovek

Kdo by se snad v daném měsíci pořádně rozšoupnul, nemusí se být závratně vysokého účtu. Nejvýše zákazník zaplatí 800 Kč v případě překročení limitní doby (40 hodin na internetu), ze služby se stává neomezený přístup k internetu a zákazník dále surfuje bez jakýchkoli poplatků. Konečná částka osm set korun je tak stále levnější než neomezená připojení k internetu s maximální rychlostí 512kb/s poskytovaná ostatními mobilními operátory.

TarifFofr internetFofr internet Za nula
měsíční paušál594 Kč0 Kč
objem dat/cena připojeníneomezeněneomezeně
cena za objem dat0 Kč0 Kč
maximální měsíční útrata594 Kč800 Kč
FUP2 GB/týden4 GB/týden
hlasové službyanone
textové služby (SMS)anone

Vyberte modem a hurá na věc

K dispozici jsou zákazníkům USB modemy (Any Data ADU-510L, Axesstel MV110) se snadnou instalací prostřednictvím U:fonova CD za částku 3 000 Kč či wifi router Axesstel MV410L za 5 000 Kč. Přechod ze služby Fofr internet na jeho nulovou variantu je možný pouze v případě, že má zákazník smlouvu na dobu neurčitou. Obrácený přechod je samozřejmě možný kdykoli, neboť služba Za nula je poskytována pouze na dobu neurčitou.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
AnyDATA ADU - 510L • USB modem Axesstel MV110L • WiFi router MV 410L
Ceny modemůADU-510LMV 110LMV 410L

Fofr internet

dotovaná500 Kč500 Kč3 000 Kč
nedotovaná3 000 Kč3 000 Kč5 000 Kč
Fofr internet Za nulanedotovaná3 000 Kč3 000 Kč5 000 Kč
Diskuze (66) Další článek: Nokia N95 pod 10 tisíc a padající Samsung Soul (ceník)

Témata článku: , , , , Rodinný rozpočet, F +, Paus, Mimozemšťané, Nula, Fon, Nov