Unboxing: Samsung rozbaluje prostorovou kamerku Gear 360

Samsung od dnešního dne začíná na vybraných trzích prodávat prostorovou kamerku Gear 360, a na svém novém videu se pochlubil rozbalování a základní nastavením. Ve válcovitém základním balení najdete mimo hlavního modulu s nožičkami i uživatelské manuály, baterii, řemínek, datový kabel a pytlík k přenášení.

Před prvním spuštěním příslušenství je do něj třeba vložit baterii a samozřejmě také paměťovou kartu, na kterou se budou ukládat prostorová videa a fotografie. Spárování s telefonu probíhá díky NFC, následně tlačítkem na boku vybíráte mezi dostupnými režimy. Následuje ukázka použití při natáčení prostorových videí a při focení 360stupňových fotografií, nechybí ani možné sdílení na Facebooku, který již několik měsíců podporuje zobrazení prostorových videí.

Kamerka Samsung Gear 360 se začala prodávat v Jižní Koreji a během několika dní by se měla dostat i na některé další významné mobilní trhy po celém světě. V ČR si na ni tedy ještě nějakou dobu počkáme, jakmile ale budeme mít informace o její dostupnosti, samozřejmě vás budeme informovat. Mezitím si můžete přečíst naše první dojmy z oficiálního představení Gear 360.

Diskuze (1) Další článek: Mobilní divize LG ve ztrátě. LG G5, které má zvednout tržby, se zpožďuje

Témata článku: Samsung, , , , Pro +, Nožička, Očekávaná dostupnost, Hlavní modul, Samsun, Prostor, Sam, Dostupný režim, Snížení ceny, Gear, Pytlík, Základní nastavení